Χατζηδάκης για καταληψίες: Φέρνετε ανάπτυξη με... μπαχαλοτουρισμό

Χατζηδάκης για καταληψίες: Φέρνετε ανάπτυξη με... μπαχαλοτουρισμό

Σκληρή κόντρα στη Βουλή - «Ισοπεδωτική λογική ΣΥΡΙΖΑ», καταγγέλλει ο Ανδρέας Λοβέρδος - «Η αριστερά πρέπει να τελειώνει με τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τη βία», σημειώνει ο Σπύρος Δανέλλης



Χατζηδάκης για καταληψίες: Φέρνετε ανάπτυξη με... μπαχαλοτουρισμό
Με αμήχανη σιωπή αντιδρά η κυβέρνηση στο σφυροκόπημα που εξαπολύει η αντιπολίτευση στην Ολομέλεια της Βουλής για την κατάληψη στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο, την έφοδο αναρχικών στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης κατά την Κυριακάτικη Λειτουργία, την διαρροή απόρρητων κρατικών εγγράφων στον «Ρουβίκωνα» και για τις νέες δηλώσεις Πολάκη για την δικαιοσύνη.

«Με δεδομένη την ανοχή της απέναντι στους καταληψίες, γιατί δεν βάζει η κυβέρνηση στην αναπτυξιακή της ατζέντα και τον μπαχαλοτουρισμό;», ανέφερε ο κ. Κωστής Χατζηδάκης για να υποστηρίξει σε άλλο σημείο ότι «Μετά τις δηλώσεις Πολάκη το συμπέρασμα είναι ένα: Για τον ΣΥΡΙΖΑ νόμος είναι το δίκιο του ΣΥΡΙΖΑ! Η δικαιοσύνη αρέσει στον ΣΥΡΙΖΑ μόνο όταν οι αποφάσεις της είναι συμβατές με τις επιθυμίες του».

Από την πλευρά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος υπογράμμισε: «Βγήκε μια ανακοίνωση από εσάς για αυτό που έγινε στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης; Το καταδικάσατε; Αυτές οι περίφημες επιτροπές που έχετε δεν ευαισθητοποιήθηκαν;… Ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων δεν έχει πει μια λέξη. Τίποτα δεν έχει μείνει έξω από την ισοπεδωτική λογική ΣΥΡΙΖΑ».

Επίσης, ο κ. Σπύρος Δανέλλης τόνισε ότι «Η αριστερά πρέπει να τελειώνει επιτέλους με τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τη βία, που φέρνει από το παρελθόν. Και βέβαια να αρνηθεί τις κουτοπονηριές και τους επικίνδυνους μικροκομματικούς υπολογισμούς κάποιων «τεχνικών» της εξουσίας, που ψαρεύουν στα θολά νερά του αντιεξουσιαστικού χώρου».

Απαντώντας από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Νεκτάριος Σαντορινιός υποστήριξε ότι η εισβολή ομάδας αναρχικών στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης αποτελεί «εκκλησιαστικό ζήτημα» και κάλεσε την αντιπολίτευση να μην «βάζει τα εκκλησιαστικά θέματα στην πολιτική»!
Κλείσιμο

«Μπήκε το ζήτημα για τους αναρχικούς στην εκκλησία. Η αστυνομία πήγε και η υπόθεση θα πάρει τη δικαστική διαδικασία. Το ερώτημα είναι αν θα βάζουμε εκκλησιαστικά ζητήματα στην πολιτική», είπε ο βουλευτής του κυβερνητικού κόμματος για να προσθέσει: «Μας ζητάτε να βγάλουμε ανακοινώσεις για εκκλησιαστικά ζητήματα. Λέτε μάλιστα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέση με αυτούς και με την τρομοκρατία. Μια ζωή η ΝΔ κατήγγειλε την αριστερά ότι έχει σχέση με την τρομοκρατία» ενώ απευθυνόμενος στο ΠΑΣΟΚ είπε: «Αυτό που έκανε η δεξιά στο ΠΑΣΟΚ το ‘81 γιατί το κάνετε εσείς σε εμάς;».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης