Τετ α τετ Μητσοτάκη - Καμίνη στο δημαρχείο της Αθήνας

Τετ α τετ Μητσοτάκη - Καμίνη στο δημαρχείο της Αθήνας

Οι δυο άντρες έχουν εκφράσει την αμοιβαία εκτίμηση για τις πολιτικές θέσεις τους και τη στάση που διατηρούν σε κρίσιμα ζητήματα

Τετ α τετ Μητσοτάκη - Καμίνη στο δημαρχείο της Αθήνας
Στο δημαρχείο της Αθήνας θα μεταβεί το μεσημέρι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης
, όπου θα έχει συνάντηση με τον
Γιώργο Καμίνη, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις για κρίσιμα θέματα της επικαιρότητας. Οι δυο άντρες έχουν εκφράσει την αμοιβαία εκτίμηση για τις πολιτικές θέσεις τους και τη στάση που διατηρούν σε κρίσιμα ζητήματα.

Κλείσιμο
Προ ολίγων μηνών ο πρόεδρος της ΝΔ είχε συναντήσει τον δήμαρχο Αθηναίων, με αφορμή το προσφυγικό,
καθώς όταν ήταν σε έξαρση το φαινόμενο και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε ανοίξει διάλογο με θεσμικούς φορείς για το ζήτημα.

Η συνάντηση γίνεται σε μια χρονική περίοδο που έχει ξεσπάσει κόντρα μεταξύ  ΝΔ και κυβέρνησης για θέματα η δημόσιας τάξης και ασφαλείας,ενώ την ίδια ώρα η κυβέρνηση εξετάζει αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στην κατεύθυνση αυτή η συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Καμίνη στέλνει πολιτικά μηνύματα, δεδομένου ότι ο πρόεδρος της ΝΔ είχε κάνει κάλεσμα από το βήμα της Βουλής σε Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ να συνταχθούν ώστε να ορθώσουν τείχος στα θεσμικά τερτίπια του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ την ίδια ώρα ξεκινά διερευνητικές για την εξεύρεση συμμαχιών με παράγοντες της αυτοδιοίκησης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης