ΝΔ: Απεριφράστα καταδικαστέες οι επιθέσεις στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ: Απεριφράστα καταδικαστέες οι επιθέσεις στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Παράλληλα η αξιωματική αντιπολίτευση επαναφέρει το θέμα της «αφωνίας» του κυβερνώντος κόμματος για την εισβολή αντεξουσιαστών στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

ΝΔ: Απεριφράστα καταδικαστέες οι επιθέσεις στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Στην απερίφραστη καταδίκη των επιθέσεων σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και τα κεντρικά γραφεία των ΑΝΕΛ
προχώρησε η
Νέα Δημοκρατία με δήλωση του Γιώργου Κουμουτσάκου.

Κλείσιμο
«Τέτοιες ενέργειες δεν μπορεί να γίνονται ανεκτές από κανέναν δημοκράτη πολίτη, από καμία πολιτική δύναμη του δημοκρατικού τόξου» τονίζει ο εκπρόσωπος τύπου της αντιπολίτευσης προσθέτοντας ότι «οι επιθέσεις αυτές είναι ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα  πράξεων ανομίας που ξεκινούν από καταλήψεις και βανδαλισμούς δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας».

Παράλληλα ο κ. Κουμουτσάκος επαναφέρει το ζήτημα της «αφωνίας» του κυβερνώντος κόμματος για την έφοδο αντεξουσιαστών κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης την Κυριακή.

«Η απαράδεκτη σιωπή τους είναι η εκκωφαντική επιβεβαίωση της ιδεολογικής – κομματικής ανοχής και κάλυψης που δίνει ο
ΣΥΡΙΖΑ στους λεγόμενους ‘’αντιεξουσιαστές’’» σημείωνει ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Ολόκληρη η δήλωση του Γιώργου Κουμουτσάκου έχει ως εξής:

«Σταθερή θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι ο σεβασμός των νόμων, της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας των πολιτών.
 
Σταθερή είναι και η θέση της ότι η βία δεν είναι ανεκτή απ’ όπου και εάν προέρχεται και έναντι οποιουδήποτε και εάν στρέφεται.
 
Γι’ αυτό και καταδικάζουμε απερίφραστα τις επιθέσεις και τους βανδαλισμούς των γνωστών – αγνώστων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.
 
Τέτοιες ενέργειες δεν μπορεί να γίνονται ανεκτές από κανέναν δημοκράτη πολίτη, από καμία πολιτική δύναμη του δημοκρατικού τόξου.
 
Οι επιθέσεις αυτές είναι ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα  πράξεων ανομίας που ξεκινούν από καταλήψεις και βανδαλισμούς δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και χθες έφτασαν μέχρι την ακραία αθλιότητα προσβολής Ιερού Ναού.
 
Για το τελευταίο αυτό γεγονός, που προσέβαλλε βάναυσα το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων, ο ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι αυτήν τη στιγμή, δεν έχει εκδώσει καμιά ανακοίνωση καταδίκης.
 
Η απαράδεκτη σιωπή τους είναι η εκκωφαντική επιβεβαίωση της ιδεολογικής – κομματικής ανοχής και κάλυψης που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στους λεγόμενους ‘’αντιεξουσιαστές’’.
 
Ο κ. Τσίπρας καλείται να βάλει, επιτέλους, τέλος στο ‘’εκκρεμές’’ που κινείται μεταξύ  της κάλυψης και της ανοχής του ΣΥΡΙΖΑ στην ανομία και της επιβεβλημένης από το νόμο ριζικής αντιμετώπισής της.
 
Το ερώτημα είναι εάν τελικά το μπορεί».  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης