ΝΔ: Κόλαφος για την κυβέρνηση η επιστολή 23 καθηγητών που καταγγέλλουν τον Γκαλμπρέιθ για το Plan X

ΝΔ: Κόλαφος για την κυβέρνηση η επιστολή 23 καθηγητών που καταγγέλλουν τον Γκαλμπρέιθ για το Plan X

«Η Εξεταστική Επιτροπή, για να μάθουν οι πολίτες την αλήθεια, θα γίνει. Είναι δέσμευση που ανέλαβε ρητά ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης», αναφέρεται 

ΝΔ: Κόλαφος για την κυβέρνηση η επιστολή 23 καθηγητών που καταγγέλλουν τον Γκαλμπρέιθ για το Plan X
Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία σχετικά με την επιστολή 23 διαπρεπών Ελλήνων καθηγητών προς τον Πρόεδρο του Πανεπιστημίου του Τέξας για το ρόλο του Τζ. Γκάλμπρεϊθ που μετείχε ως επικεφαλής της μυστικής ομάδας που συγκρότησε ο τότε Υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης στην κατάρτιση του «Σχεδίου Χ».


Αναλυτικά η ανακοίνωση


Κλείσιμο
«Η επιστολή 23 διαπρεπών Ελλήνων καθηγητών προς τον Πρόεδρο του Πανεπιστημίου του Τέξας για το ρόλο του Τζ. Γκάλμπρεϊθ που μετείχε ως επικεφαλής της μυστικής ομάδας που συγκρότησε ο τότε Υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης στην κατάρτιση του “Σχεδίου Χ”, αποτελεί κόλαφο για την πρώτη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. 

Αποδεικνύει, πέραν των άλλων, ότι η αξίωση για πλήρη διερεύνηση της σκοτεινής περιόδου του πρώτου εξαμήνου του 2015 και των σχεδίων που καταρτίζονταν, δεν είναι κομματικό, αλλά καθολικό και αντικειμενικό αίτημα. 

Πολύ περισσότερο, όταν ο κ. Τσίπρας έχει προβάλει ως τώρα πολλούς και αντιφατικούς ισχυρισμούς, ενώ στην πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή, για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, προτίμησε να δραπετεύσει και να κρυφτεί.

Η Εξεταστική Επιτροπή, για να μάθουν οι πολίτες την αλήθεια, θα γίνει. Είναι δέσμευση που ανέλαβε ρητά ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η αλήθεια, αλλά και η υπεράσπιση της Δημοκρατίας και των Θεσμών είναι η πρώτη μας προτεραιότητα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης