ΝΔ: Μετά τη δημόσια εκπαίδευση, διαλύουν και την ιδιωτική

ΝΔ: Μετά τη δημόσια εκπαίδευση, διαλύουν και την ιδιωτική

Θόδωρος Φορτσάκης: «Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, αντί να εργαστεί για να διορθώσει τα χάλια των δημόσιων σχολείων, που η ίδια έχει προκαλέσει, θέτει ως προτεραιότητά της πλέον και τη διάλυση των ιδιωτικών σχολείων»

ΝΔ: Μετά τη δημόσια εκπαίδευση, διαλύουν και την ιδιωτική
Να αποσυρθεί άμεσα η ρύθμιση υποταγής της ιδιωτικής εκπαίδευσης στον κ. Φίλη, που κατατέθηκε στη Βουλή ζητά ο συντονιστής Μορφωτικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Φορτσάκης.

Ο βουλευτής της ΝΔ κατηγορεί συγκεκριμένα τον κ. Φίλη ότι κατέθεσε αιφνιδιαστικά στη Βουλή νομοθετική ρύθμιση για τα ιδιωτικά σχολεία «με μόνο στόχο να ελέγξει ο ίδιος τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των ιδιωτικών σχολείων και τις εργασιακές σχέσεις των ιδιωτικών εκπαιδευτικών».
Κλείσιμο

«Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, αντί να εργαστεί για να διορθώσει τα χάλια των δημόσιων σχολείων, που η ίδια έχει προκαλέσει, θέτει ως προτεραιότητά της πλέον και τη διάλυση των ιδιωτικών σχολείων», επισημαίνει ο συντονιστής Μορφωτικών Υποθέσεων της ΝΔ.

Όπως καταγγέλλει, «σκοπός τους είναι ένας και άσχετος με την εκπαίδευση: η ικανοποίηση ενός συγκεκριμένου κομματικού ακροατηρίου, που απεχθάνεται την ιδιωτική πρωτοβουλία, την αξιοκρατία και την αξιολόγηση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης