Λοβέρδος: Ακολουθείτε τακτική πολιτικής κερδοσκοπίας -Τσακαλώτος: Εσείς είστε οι εκβιαστές

Λοβέρδος: Ακολουθείτε τακτική πολιτικής κερδοσκοπίας -Τσακαλώτος: Εσείς είστε οι εκβιαστές

Για λογοκρισία κατηγόρησε τον Πρόεδρο της Βουλής η Φώφη Γεννηματά, ο οποίος επιχείρησε να στηρίξει τον υπουργό Οικονομικών

Λοβέρδος: Ακολουθείτε τακτική πολιτικής κερδοσκοπίας -Τσακαλώτος: Εσείς είστε οι εκβιαστές
Η τοποθέτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου στη Βουλή προκάλεσε την αντίδραση βουλευτών της αντιπολίτευσης, καθώς ο υπουργός Οικονομικών συνηθίζει να διανθίζει τις παρεμβάσεις του με προσωπικές αναφορές.

Πρώτος ζήτησε τον λόγο ο Ανδρέας Λοβέρδος, επειδή ο υπουργός Οικονομικών είχε ουσιαστικά ζητήσει την αποπομπή του από το ΠΑΣΟΚ, μαζί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο:

-«Ακολουθείτε τακτική πολιτικής κερδοσκοπίας, μιλούσατε για πολιτική "Α" και ακολουθείτε- με χαρά- πολιτική "Ω". Είστε ο τελευταίος που μπορεί να μιλά για την ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία. Να μιλάτε καλύτερα. Αν δεν καταλαβαίνετε τι λέτε δικό σας θέμα»!

Κλείσιμο
-«Εσείς είστε οι εκβιαστές, αυτό κάνετε με το όχι στην απλή αναλογική» απάντησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. «Θέλετε να συμμαχήσετε με την Μπακογιάννη» συνέχισε, προσπαθώντας να δημιουργήσει εσωκομματικά προβλήματα στους αντιπάλους του.

Ακολούθησε η κόντρα με τον Μάκη Βορίδη: «Δεν είχα καταλάβει ότι μας λέγατε γερμανοτσολιάδες για να μας βοηθήσετε στη διαπραγμάτευση, βέβαια όσοι μας έδιναν ραντεβού στα γουναράδικα δεν είναι μαζί μας σήμερα. Το να μιλάτε εσείς για τον νεοφιλελευθερισμό έχοντας κάνει τέσσερις αποκρατικοποιήσεις κάπως ακούγεται». 

Ο υπουργός Οικονομικών ζήτησε ξανά τον λόγο, αλλά ο Πρόεδρος της Βουλής τον απέτρεψε, κάνοντας συντάσεις και στους βουλευτές της αντιπολίτευσης. «Δε δεχόμαστε απόπειρες λογοκρισίες» του απάντησε σε αυστηρό τόνο η Φώφη Γεννηματά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης