Κουτσούμπας: Ο Τσίπρας κοροϊδεύει ξεδιάντροπα τον λαό

Κουτσούμπας: Ο Τσίπρας κοροϊδεύει ξεδιάντροπα τον λαό

Το πρόβλημα της χώρας δεν λύνεται με εξεταστικές επιτροπές, τόνισε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ - Μαϊμού το δημοψήφισμα: το υπερήφανο όχι έγινε ναι στο μνημόνιο!

Κουτσούμπας: Ο Τσίπρας κοροϊδεύει ξεδιάντροπα τον λαό
Οι σημερινοί κυβερνώντες συνεχίζουν την πολιτική των προηγούμενων και δε θίγουν σε τίποτα όσους ευθύνονται για τη φτώχεια, επισήμανε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην ομιλία του στη Βουλή σχετικά με το plan X.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως κοροϊδεύει ξεδιάντροπα τον λαό. Το δημοψήφισμα, συνέχισε, ήταν μαϊμού: το υπερήφανο όχι έγινε ναι στο μνημόνιο! Για το θέμα της συνεδρίασης υποστήριξε πως το πρόβλημα δε μπορεί να λυθεί με εξεταστική επιτροπή, αλλά με αλλαγή πολιτικής.

Ο κ. Κουτσούμπας κλιμάκωσε την επίθεση λέγοντας ότι οι κόκκινες γραμμές έγιναν μαύρες μέρες για τους πολίτες. Οι μειώσεις στους μισθούς και οι απολύσεις είναι στην ημερήσια διάταξη στον ιδιωτικό τομέα, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Και έθεσε ένα ερώτημα προς την κυβέρνηση: Ντρέπεστε καθόλου, νιώθετε τύψεις; Είστε όλοι σας μια μεγάλη απάτη, κατέληξε και είπε πως ο λαός θα πρέπει να τιμωρήσει όλους τους κυβερνώντες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης