Λεβέντης: Δεν είμαι δεκανίκι του Τσίπρα, δε θα ήταν έξυπνο!

Λεβέντης: Δεν είμαι δεκανίκι του Τσίπρα, δε θα ήταν έξυπνο!

Δεν στηρίζει την πρόταση για εξεταστική - «Εξηγήσεις» για το «φλερτ» με τον πρωθυπουργό: Δεν έδωσα και δεν πήρα τίποτα για την απλή αναλογική - «Όχι» στην εκλογή ΠτΔ από τον λαό και στα δημοψηφίσματα με 500 χιλιάδες υπογραφές

Λεβέντης: Δεν είμαι δεκανίκι του Τσίπρα, δε θα ήταν έξυπνο!
Με το που ανέβηκε στο βήμα της Βουλής ο Βασίλης Λεβέντης αισθάνθηκε την ανάγκη να επανέλθει στο θέμα της απλής ανλογικής. «Με ρώτησε δημοσιογράφος τι πήρα» ξεκίνησε την τοποθέτησή του. «Δεν πήρα και δεν έδωσα τίποτα» έδωσε ο ίδιος την απάντηση και άσκησε ξανά κριτική στη... Φώφη Γεννηματά. «Δε μπορώ να κοιμηθώ» αποκάλυψε.

Πάντως, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εξέφρασε τη διαφωνία του στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από το λαό, αντιπροτείνοντας στην τρίτη ψηφοφορία να εκλέγεται Πρόεδρος με 160 ψήφους. Διαφώνησε και στο θέμα των δημοψηφισμάτων, λέγοντας ότι είναι παρακινδυνευμένη επιλογή.

«Δεν είμαι δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ»

Κλείσιμο
Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι σύντομα θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό, δίνοντας τροφή για νέα σενάρια σε ότι αφορά στη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και Ένωσης Κεντρώων. Επανερχόμενος στο θέμα της αναθεώρησης ο κ. Λεβέντης πρότεινε να παραπέμπεται σε δίκη ο πρωθυπουργός οταν η χώρα θα ξεπερνά το 3% έλλειμμα.

Σε ότι αφορά στην πρόταση για εξεταστική υποστήριξε ότι δεν τη στηρίζει γιατί περιλαμβάνει μόνο την περίοδο Βαρουφάκη και τάχθηκε υπέρ της έρευνας από το 2004 έως σήμερα. Στο πλαίσιο αυτό, υποστήριξε ότι ο Βαρουφάκη ήταν αυτός που παρέσυρε τον πρωθυπουργό.

Με αφορμή αυτή του τη στάση επισήμανε ότι τον κατηγορούν πως είναι δεκανίκι του Τσίπρα. «Δεν είμαι δεκανίκι του Τσίπρα, δε θα ήταν έξυπνο» τόνισε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης