Ο Καρανίκας ιδρώνει για την αλλαγή του Συντάγματος

Ο Καρανίκας ιδρώνει για την αλλαγή του Συντάγματος

Περισσότερες από 350 καρέκλες έχουν τοποθετηθεί στο προαύλιο της Βουλής για τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης

Ο Καρανίκας ιδρώνει για την αλλαγή του Συντάγματος
Τον στρατηγικό σχεδιασμό της φιέστα της κυβέρνησης για τη Συνταγματική αναθεώρηση ανέλαβε ο στενός φίλος και έμπιστος συνεργάτης του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας, όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες του protothema.gr. 

Στη σημερινή φιέστα είχαν προσκληθεί οι αρχηγοί των κομμάτων, το προεδρείο της Βουλής, βουλευτές, ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων, εκπρόσωποι εργοδοτικών, συνδικαλιστικών και επιστημονικών φορέων και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Κλείσιμο



Ωστόσο, ηχηρό μήνυμα με την απουσία τους έστειλανοι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης, οι οποίοι -αν και προσκλήθηκαν- δεν πήγαν στη φιέστα.

Εξαίρεση αποτέλεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος έδωσε το παρόν, αποτελώντας τον μόνο αρχηγό κόμματος που συμμετείχε στην κυβερνητική εκδήλωση. 



Με την διαφοροποίησή του ο κ. Λεβέντης έδωσε τροφή για ενίσχυση των όσων λέγονται για στήριξή του στην κυβέρνηση. Παρά ταύτα, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του, ο ίδιος τονίζει ότι η παρουσία του είναι απαραίτητη διότι είναι ένα θέμα το οποίο χρήζει συζήτησης, ασχέτως των προσώπων. 






































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης