Σε χαλαρό κλίμα με επίκεντρο τις διακοπές η συζήτηση στο Προεδρικό Μέγαρο για τη γιορτή της Δημοκρατίας

Σε χαλαρό κλίμα με επίκεντρο τις διακοπές η συζήτηση στο Προεδρικό Μέγαρο για τη γιορτή της Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός Τσίπρας και λοιπά στελέχη της κυβέρνησης σε χαλαρό κλίμα μιλούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου 

Σε χαλαρό κλίμα με επίκεντρο τις διακοπές η συζήτηση στο Προεδρικό Μέγαρο για τη γιορτή της Δημοκρατίας
Ιδιαίτερα χαλαρό στο κλίμα στο άτυπο συμβούλιο που έγινε στο προεδρικό υπό τον Πρόεδρο Παυλοπουλο. Στο επίκεντρο οι διακοπές του πρωθυπουργού Τσίπρα και των μελών του υπουργικού Συμβουλίου. 


Μετά από περίπου πέντε χρόνια επανέρχεται ο θεσμός του εορτασμού της επετείου για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο, ο οποίος είχε διεκόπη τα τελευταία χρόνια, λόγω της οικονομικής κρίσης και του Μνημονίου. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός Τσίπρας και λοιπά στελέχη της κυβέρνησης σε χαλαρό κλίμα μιλούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου.

Αυτή τη φορά οι προσκλήσεις ήταν αυστηρά προσωπικές και οι καλεσμένοι προσήλθαν χωρίς; συζύγους, ενώ τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρά: Όλοι οι καλεσμένοι πέρασαν από ανιχνευτή μετάλλων πριν κατέβουν τα σκαλιά προς τον κήπο του Μεγάρου.
Κλείσιμο

Οι συζητήσεις στα πηγαδάκια ήταν χαλαρές, ενώ δεν έλλειψαν και οι αστεϊσμοί, με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο να ζητά να φωτογραφηθεί μαζί με τον Γιάννη Μουζάλα, τον υπουργό αρμόδιο για τη Μεταναστευτική Πολιτική.

Ο υπουργός Εργασίας όταν βρέθηκε κοντά στον ευρωβουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Νίκο Ανδρουλάκη, τον ρώτησε αν είναι βαρετές οι Βρυξέλλες.

Στις πολύ εντυπωσιακές παρουσίες της βραδιάς περιλαμβάνονται οι βουλευτίνες Όλγα Κεφαλογιάννη (ΝΔ) με κρουαζέ φόρεμα και η Κατερίνα Μάρκου (Ποτάμι) με έξωμο κίτρινο φόρεμα.

Την παράσταση όμως, έκλεψε σε επίπεδο ενδυματολογικό μια δημοσιογράφος που φορούσε μακρύ λευκό φόρεμα και είχε επιλέξει μια «τιάρα» για το κεφάλι της.































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης