Βρούτσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ βλάπτει σοβαρά την Υγεία - Πολάκης: Είσαι ψεύτης και συκοφάντης

Βρούτσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ βλάπτει σοβαρά την Υγεία - Πολάκης: Είσαι ψεύτης και συκοφάντης

Εκτός μικροφώνων ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτέθηκε στον βουλευτή της ΝΔ

Βρούτσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ βλάπτει σοβαρά την Υγεία - Πολάκης: Είσαι ψεύτης και συκοφάντης
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης.

«Ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι, έχει κουραστεί από τα "θα" και τις καλές σας προθέσεις», ανέφερε και και έκανε λόγο για «το απόλυτο θέατρο πολιτικού κυνισμού». «Τα κάνατε θάλασσα, κανείς σήμερα δε λέει ότι τα πράγματα είναι καλύτερα από χθες, όλοι λένε και μη χειρότερα», προσέθεσε.

«Γκρεμίσατε το δημόσιο σύστημα Υγείας, είστε η χειρότερη κυβέρνηση», τόνισε ακόμη.

Κλείσιμο
Η τοποθέτηση του κ. Βρούτση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος ζήτησε τον λόγο, χωρίς όμως να του δοθεί από το Προεδρείο της Βουλής. Εκτός μικροφώνων ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτέθηκε στον βουλευτή της ΝΔ, λέγοντας πως είναι ψεύτης και συκοφάντης. 

«Είστε υπουργοί Υγείας ή... Ασθενείας;», αναρωτήθηκε εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο Ανδρέας Λοβέρδος, απευθυνόμενους στους κυρίους Ξανθό και Πολάκη.

«Όταν τελειώσει η τακτική ταύρος εν υαλοπωλείο του κ. Πολάκη, η χώρα θα έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια, δε μπορούμε να συντηρήσουμε το ΕΣΥ στα σημερινά του μεγέθη», υποστήριξε ο Κωνσταντίνος Μπαργιώτας από το Ποτάμι. «Η κυβέρνηση αναμασά τη σκανδαλολογία, συνεχίζει τη ρουσφετολογία και στέλνει τον λογαριασμό στους φτωχούς» σημείωσε.

«Νιφίτσα», χαρακτήρισε τον Γιάννη Βρούτση ο Παύλος Πολάκης στο πλαίσιο της δευτερολογίας του εκ μέρους της κυβέρνησης. «Έρχεται κλέβει και φεύγει», είπε για τον βουλευτή της ΝΔ που είχε αποχωρήσει από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Σε ότι αφορά στο θέμα των ελικοπτέρων διάσωσης που έχουν καθηλωθεί, είπε ότι το υπουργείο Υγείας δεν ξέρει που πήγαν τα λεφτά από τις αποζημιώσεις για τις βλάβες των ελικοπτέρων και υποστήριξε τη λύση των πυροσβεστικών ελικοπτέρων που ακολούθησε η κυβέρνησης. 

Για τον Ανδρέα Λοβέρδο είπε ότι ελέγχεται για την προγραμματική σύμβαση ΟΚΑΝΑ- ΚΕΛΠΝΟ, λέγοντας ότι «όσο την σκάβεις δεν βρίσκεις μόνο φίδια, αλλά και σκορπιούς». «Ο έλεγχος ακόμη αναζητεί τιμολόγια για 5 εκατ. που δόθηκαν (από τα 12 συνολικά)», προσέθεσε. Επανέλαβε, τέλος, τις καταγγελίες του για το θέμα του ΚΕΛΠΝΟ και τις διαφημιστικές του δαπάνες. 

Απευθυνόμενος στο ΚΚΕ είπε ότι αν δεν πάρεις την κυβέρνηση δεν παίρνεις την εξουσία, εκτός κι αν κάνεις επανάσταση με τα όπλα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης