Ο Μηταράκης καταγγέλλει πρακτικές bullying από την κυβέρνηση

Ο Μηταράκης καταγγέλλει πρακτικές bullying από την κυβέρνηση

Με αφορμή την απόσυρση από τον Σταθάκη τροπολογίας που είχε συμφωνήσει με τον Κουρουμπλή - Ο βουλευτής της ΝΔ αποδίδει την απόφασή αυτή στην καταγγελία που έκανε για ύπαρξη offshore στο μετοχολόγιο της Αυγής

Ο Μηταράκης καταγγέλλει πρακτικές bullying από την κυβέρνηση
Σε απόσυρση της ρύθμισης που επιχειρεί να οριοθετήσει τον τρόπο διεξαγωγής του εθίμου με τον «ρουκετοπόλεμο» που γίνεται στην Χίο  προχώρησε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης με τον βουλευτή της ΝΔ Νότη Μηταράκη να καταγγέλλει την κυβέρνηση για εκδικητικότητα και εκφοβισμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής είχε κάνει αποδεκτή την σχετική τροπολογία του κ. Μηταράκη με αποτέλεσμα να ενταχθεί ως άρθρο σε νομοσχέδιο που εισηγείται ο κ. Σταθάκης. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει ο βουλευτής της ΝΔ το άρθρο αποσύρθηκε αμέσως μετά την καταγγελία του περι ύπαρξης offshore στο μετοχολόγιο της «Αυγής».

Ο ίδιος δε, συνομιλώντας με δημοσιογράφους είπε ότι «για την ρύθμιση είχαν συμφωνήσει όλοι οι εμπλεκόμενοι, δηλαδή, ο δήμαρχος Χίου, οι βουλευτές του νησιού όλων των κομμάτων και ο υπουργός Εσωτερικών» ενώ αποκάλυψε ότι «φίλος μου που ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ μου τηλεφώνησε χθες και μου είπε : “θα σε εκδικηθούν για όσα είπες περί offshore”». Είπε τέλος ότι επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και τον ενημέρωσε για πρακτικές “bullying” από την κυβέρνηση. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης