Νίκος Ορφανός για το Ποτάμι: Το κόμμα είναι το «μαγαζάκι» του Θεοδωράκη

Νίκος Ορφανός για το Ποτάμι: Το κόμμα είναι το «μαγαζάκι» του Θεοδωράκη

«Ρουκέτες» του πρώην βουλευτή του «Ποταμιού» από την Πάτρα -Άδειασε Θεοδωράκη, αποθέωσε Φωτήλα

Νίκος Ορφανός για το Ποτάμι: Το κόμμα είναι το «μαγαζάκι» του Θεοδωράκη
Με οξείς χαρακτηρισμούς στο "Ποτάμι" και στον επικεφαλής του κινήματος Σταύρο Θεοδωράκη, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο πρώην βουλευτής του κόμματος Νίκος Ορφανός.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο ραδιοφωνικό σταθμο Αντέννα Πάτρας 105,3 με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Ορφανός είπε ότι απογοητεύθηκε πολύ από τον Σταύρο Θεοδωράκη, ενώ είχε μεγάλη διάθεση και όρεξη από την αρχή που δέχθηκε το κάλεσμα να αγωνιστεί για τις ιδέες και το σκοπό του κινήματος.

Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλέσει "μαγαζάκι" το Ποτάμι, τονίζοντας χαρακτηριστικά σε ερώτηση για το μέλλον του κινήματος. "Το κόμμα είναι χύμα...Δεν ξέρω πώς θα πορευτεί στο μέλλον. Το Ποτάμι τελικά ήταν και είναι το "μαγαζάκι" του Σταύρου". Και συνέχισε. "Εγώ του είπα από την αρχή που με κάλεσε από τους πρώτους, "ποιους έχουμε μαζί μας", έτσι ξεκίνησα για να δω τι μπορούμε να κάνουμε".

Σχετικά με τον Αχαιό βουλευτή του Ποταμιού Ιάσωνα Φωτήλα, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια. "Ο Ιάσωνας είναι πολύ καλός και κατά κάποιο τρόπο συνάδελφος... ", είπε ο Nίκος Ορφανός αναφερόμενος στην ερασιτεχνική ιδιότητα του Ι. Φωτήλα. "Νομίζω ότι ο πολιτικός πρέπει να είναι λίγο φιλόσοφος και καλλιτέχνης. Να είναι πρώτα απ όλα καλός πολίτης και όχι καλός πολιτικός...".
Κλείσιμο

Σε ότι αφορά την καριέρα του στην πολιτική, ο Νίκος Ορφανός αποκάλυψε ότι δεν θα πορευτεί πλέον με το Ποτάμι και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο σχετικά με την εμπλοκή του στην πολιτική. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης