Διεκδικεί την ηγεσία της Κεντροαριστεράς ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Διεκδικεί την ηγεσία της Κεντροαριστεράς ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Μετέωρο βήμα ή πολιτικό άλμα; - Το ίδιο θα κάνει και ο Σταύρος Θεοδωράκης αν το Ποτάμι συμμετάσχει στο νέο εγχείρημα - Άγνωστος «Χ» ο Γιώργος Καμίνης

Διεκδικεί την ηγεσία της Κεντροαριστεράς ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος
Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Θανάση Θεοχαρόπουλου για την ηγεσία της κεντροαριστεράς δε ήταν έκπληξη για τα στελέχη του χώρου. Και δεν έγινε χωρίς οι επιτελείς του προέδρου της ΔΗΜΑΡ να έχουν προετοιμάσει το δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός πολιτικός δεν φιλοδοξεί απλά να εκφράσει στην κάλπη το ποσοστό του κόμματός του. Στην Αγίου Κωνσταντίνου πιστεύουν ότι ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος μπορεί να αποτελέσει την επιλογή των στελεχών της Χαριλάου Τρικούπη που θα θελήσουν να διαφοροποιηθούν από τη
Κλείσιμο
Φώφη Γεννηματά.

Για την ακρίβεια προσβλέπουν τόσο στις ψήφους των βενιζελικών στελεχών, όσο και στην υποστήριξη ψηφοφόρων που στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ είχαν επιλέξει τον Ανδρέα Λοβέρδο ή τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

Βέβαια, το τοπίο είναι ρευστό. Πέραν της προέδρου του Κινήματος την ηγεσία της κεντροαριστεράς θα διεκδικήσει και ο Σταύρος Θεοδωράκης, εφόσον το Ποτάμι συμμετάσχει στο νέο εγχείρημα.

Ερωτηματικό είναι και το αν θα υπάρξει άλλη υποψηφιότητα από τη Χαριλάου Τρικούπη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν σχετικές συζητήσεις για το πρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη. Μέχρι στιγμής, πάντως, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

Άγνωστος «Χ» θεωρείται από πολλούς ο Γιώργος Καμίνης. Ο δήμαρχος της Αθήνας δεν έχει κρύψει τις φιλοδοξίες του, ούτε και το ενδιαφέρον του για τον χώρο. Και αυτός, όμως, προτιμά να αφήνει τον χρόνο να περνά, διατηρώντας για τον εαυτό του το προνόμιο του αιφνιδιασμού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης