Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Μαριονέτα των δανειστών που εκτελεί εντολές ξετσίπωτα

Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Μαριονέτα των δανειστών που εκτελεί εντολές ξετσίπωτα

«Ο λαός δεν θα τους ανεχθεί για πολύ ακόμη, οι άνθρωποι θα βγουν στους δρόμους και όλοι αυτοί που σήμερα κυβερνούν δεν θα έχουν πού να κρυφτούν...»

Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Μαριονέτα των δανειστών που εκτελεί εντολές ξετσίπωτα
Σκληρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης και πιο συγκεκριμένα κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε από τα Τρίκαλα η
Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr  η πρώην Πρόεδρος της Βουλής και νυν επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» βρίσκεται στα Τρίκαλα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 71 χρόνια από το θάνατο του Άρη Βελουχιώτη.

«Αγωνιζόμαστε για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας» τόνισε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου η Ζωή Κωνσταντοπούλου «για να κατανικήσουμε τη Μνημονιακή τυραννία που μας έχει επιβληθεί. Βαδίζουμε πάνω στα χνάρια του ασυμβίβαστου αυτού ανθρώπου». Στάθηκε στην ανάγκη αποκήρυξης του δημοσίου χρέους «το οποίο ο λαός δεν έχει καμία υποχρέωση να πληρώσει» και υπενθύμισε την υποχρέωση διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων.

Κλείσιμο
Έκανε λόγο για «προδοσία της σημερινής κυβέρνησης, η οποία ξεπουλά τα πάντα και εμείς δεν θα το επιτρέψουμε διατηρώντας την πολιτική, κοινωνική και πατριωτική μνήμη ζωντανή». Η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε «χρήσιμη μαριονέτα των δανειστών» τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο οποίος, όπως είπε «ικανοποιεί τις εντολές του με τρόπο χυδαίο και ξετσίπωτο. Ο λαός δεν θα τους ανεχθεί για πολύ ακόμη, οι άνθρωποι θα βγουν στους δρόμους και όλοι αυτοί που σήμερα κυβερνούν δεν θα έχουν πού να κρυφτούν. Από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να έρθει αυτή η στιγμή το συντομότερο δυνατόν».

Πηγή: trikalavoice
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης