Λεβέντης: Θα ψηφίσουμε μόνο για απλή αναλογική

Λεβέντης: Θα ψηφίσουμε μόνο για απλή αναλογική

«Ο αναπτυξιακός νόμος θα καταλήξει ανενεργός, όπως αυτός του 2014», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Λεβέντης: Θα ψηφίσουμε μόνο για απλή αναλογική
Την απαισιοδοξία του για την αποτελεσματικότητα του αναπτυξιακού νόμου, ο οποίος βρίσκεται υπό συζήτηση στη Βουλή, εξέφρασε ο πρόεδρος της
Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, τονίζοντας επίσης ότι δεν προτίθεται να ψηφίσει αλλαγή του εκλογικού νόμου, εκτός αν προταθεί η απλή αναλογική.

«Και αυτός ο αναπτυξιακός νόμος, θα καταλήξει ανενεργός, όπως κι εκείνος του 2014», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην Ολομέλεια κατά την συζήτηση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου.
Κλείσιμο
Ενόψει της συζήτησης για τον εκλογικό νόμο, ο κ. Λεβέντης ξεκαθάρισε ότι η Ένωση Κεντρώων θα ψηφίσει μόνον για «απλή αναλογική» και διεμήνυσε πως «δεν θα κάνει καμία συζήτηση και καμία συναλλαγή» κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι πρόδωσε το σύστημα της απλής αναλογικής, όπως και ο Ανδρέας Παπανδρέου, αφού τώρα μιλάει για διατήρηση του μπόνους των εδρών στο πρώτο κόμμα.

Εξάλλου, χαρακτήρισε «ανόητους» όσους προτείνουν εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από τον λαό, «γιατί θέλουν να επιστρέψουμε στα Ιουλιανά και σε συγκρούσεις» και κάλεσε να προσεχθεί πολύ αυτό και να τελειώσει η συζήτηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης