ΝΔ: «Φάρσα» ο αναπτυξιακός νόμος της κυβέρνησης

ΝΔ: «Φάρσα» ο αναπτυξιακός νόμος της κυβέρνησης

«Κι εμείς στη φάρσα λέμε "όχι"» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος - Να μην διανοηθεί η κυβέρνηση να αλλάξει το όνομα του ΑΠΕ, προειδοποίησε

ΝΔ: «Φάρσα» ο αναπτυξιακός νόμος της κυβέρνησης
«Φάρσα» χαρακτήρισε τον αναπτυξιακό νόμο που κατέθεσε η κυβέρνηση ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος και εξήγησε:  «Όταν η οικονομία έχει ανάγκη από 100 δισ. ευρώ μόνο σαν φάρσα μπορεί να κατατίθεται ο αναπτυξιακός νόμος, και εμείς στη φάρσα λέμε όχι». 

Πρόσθεσε ότι η η Νέα Δημοκρατία
θα καταψηφίσει επί της αρχής και θα εξετάσει επιμέρους άρθρα. 

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι το «σχέδιο της κυβέρνησης είναι ένα πουκάμισο αδειανό καθώς διαθέτει 600 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο όταν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του κράτους προς τους ιδιώτες είναι 6,7 δισ. Επίσης προωθεί την αδειαφάνεια και την γραφειοκρατία και τιμωρεί τους επενδυτές του προηγούμενου νόμου. Δεν είναι τίποτε άλλο από ένα φύλλο συκής».
Κλείσιμο

Παράλληλα ο κ. Κουμουτσάκος εξέφρασε την αντίθεση της Νέας Δημοκρατίας στο ενδεχόμενο αλλαγής της ονομασίας του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

«Η διοίκηση του ΑΠΕ σχεδιάζει να αλλάξει την ονομασία του Πρακτορείου Είδήσεων αν δεν το έχει ήδη κάνει» ανέφερε ο κ. Κουτσάκος και πρόσθεσε ότι «το θέμα είναι πολύ σοβαρό και σημειολογικά και πολιτικά. Γι' αυτό πρόκειται τις επόμενες ώρες ή τις επόμενες ώρες να κατατεθεί σχετική ερώτηση προς τον υπουργό Επικρατείας και τον υπουργό Εξωτερικών. Μη διανοηθούν να προχωρήσουν σε κάτι τέτοιο». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης