Αρση ασυλίας Πολάκη, Μπγιάλα και Μίχου εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας

Αρση ασυλίας Πολάκη, Μπγιάλα και Μίχου εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας

Προκειμένου να ελεγχθεί για πολεοδομική παράβαση στην οποία φέρεται να υπέπεσε ο υπουργός Υγείας κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής θητείας του στο Δήμο Σφακίων

Αρση ασυλίας Πολάκη, Μπγιάλα και Μίχου εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας
Την άρση της ασυλίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη
εισηγήθηκε η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, προκειμένου να ελεγχθεί για πολεοδομική παράβαση στην οποία φέρεται να υπέπεσε κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής θητείας του στο Δήμο Σφακίων.

Η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισηγήθηκε επίσης να αρθεί η ασυλία και ενός ακόμη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, του Χρήστου Μπγιάλα, ο οποίος κατηγορείται για υπόθεση εξύβρισης και τόνισε ότι επιθυμεί και ο ίδιος την άρση της ασυλίας του για να επιλυθεί το ζήτημα στη δικαιοσύνη.

Κλείσιμο
Παράλληλα,όμως, προς άρση της ασυλίας του οδεύει όμως και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση που έκανε η επιτροπή Δεοντολογίας στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο κ. Μίχος εγκαλείται γιατί κατέθεσε στη Βουλή ανακριβή δήλωση περιουσιακής κατάστασης.

Ωστόσο, η εισήγηση της επιτροπής ήταν αντίθεση όσον αφορά στην άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλου Μηταφίδη, για μια υπόθεση που σχετίζεται με τη θητεία του στο Δήμο Θεσσαλονίκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης