Η Βουλή καλείται και πάλι να αποφασίσει για την άρση ασυλίας Λαγού και Μίχου

Η Βουλή καλείται και πάλι να αποφασίσει για την άρση ασυλίας Λαγού και Μίχου

Αρχικά η υπόθεση αυτή είχε αρχειοθετηθεί, αλλά κατόπιν μηνύσεως που υποβλήθηκε, ανασύρθηκε και πάλι από το αρχείο

Η Βουλή καλείται και πάλι να αποφασίσει για την άρση ασυλίας Λαγού και Μίχου
Η Βουλή καλείται για ακόμη μια φορά να αποφασίσει για την άρση ή μη της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ιωάννη Λαγού και Νίκου Μίχου λόγω της συμμετοχής τους μαζί με άλλους κατηγορουμένους μέλη της Χρυσής Αυγής, στην επίθεση στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο της Ηλιούπολης «Συνεργείο», στις 10 Ιουλίου 2013.  

Αρχικά η υπόθεση αυτή είχε αρχειοθετηθεί, αλλά κατόπιν μηνύσεως που υποβλήθηκε, ανασύρθηκε και πάλι από το αρχείο και οι εισαγγελικές αρχές διαβίβασαν τη σχετική δικογραφία στη Βουλή.

Όπως περιγράφεται στη σχετική δικογραφία, «περί ώρα 19.30 της 10/7/2013, στην Ηλιούπολη Αττικής, συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Μαρίνου Αντύπα 4Α, ομάδα 20 περίπου ατόμων που συμμετείχαν σε πορεία πενήντα περίπου δικύκλων με δύο επιβαίνοντες σε κάθε ένα εξ αυτών, φέροντες διακριτικά της ΧΑ και ορισμένοι εξ αυτών κράνη, εισήλθαν σε εκεί υφιστάμενο χώρο με την επωνυμία "Συνεργείο" και με τη χρήση λοστών, κονταριών και άλλων αντικειμένων που έφεραν, προκάλεσαν θραύση της εξωτερικής τζαμαρίας και φθορές σε εξοπλισμό της εγκατάστασης. Οι δράστες, με τα αντικείμενα που έφεραν, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον εκμισθωτή του χώρου». Πρόκειται για τον Παναγιώτη Δριμυλή.

Στην επίθεση αυτή συμμετείχαν οι κ.κ. Λαγός και Μίχος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης