Μητσοτάκης: Είμαστε απέναντι σε όποιον επιχειρεί να πλήξει τη ναυτιλία

Μητσοτάκης: Είμαστε απέναντι σε όποιον επιχειρεί να πλήξει τη ναυτιλία

Τόνισε πως το κόμμα του «διαχρονικά έχει στηρίξει την ανάπτυξη της ναυτιλίας και μέσα από αυτήν τους εργαζόμενους και τους ανθρώπους εκείνους που δραστηριοποιούνται στον κλάδο»

Μητσοτάκης: Είμαστε απέναντι σε όποιον επιχειρεί να πλήξει τη ναυτιλία
Η Νέα Δημοκρατία είναι απέναντι «σε οποιονδήποτε επιχειρεί να πλήξει την ανταγωνιστικότητα της ναυτιλίας μας, την ελληνική σημαία στα πλοία και την ελληνική ναυτοσύνη», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ,
Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας το απόγευμα της Δευτέρας στην τελετή εγκαινίων της Διεθνούς Ναυτιλιακής Έκθεσης «Ποσειδώνια 2016».

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, «από σήμερα και για μια εβδομάδα η καρδιά της παγκόσμιας ναυτιλίας χτυπάει στην Ελλάδα» και όπως τόνισε, η έκθεση «Ποσειδώνια», που αποτελεί θεσμό διεθνούς κύρους και «πιστοποιεί ότι η Ελλάδα, ως παραδοσιακή ναυτιλιακή δύναμη, μπορεί και πρέπει να συνεχίσει να προσφέρει στην εθνική, αλλά και ευρωπαϊκή οικονομία».

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο μεγαλύτερος εμπορικός στόλος του κόσμου που έχει βάση του την Ελλάδα, «συμβάλλει αποφασιστικά στην οικονομία της χώρας μας με δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και σημαντική συμμετοχή στο παραγόμενο εγχώριο προϊόν», ενώ την ίδια ώρα διεμήνυσε πως το κόμμα του «διαχρονικά έχει στηρίξει την ανάπτυξη της ναυτιλίας και μέσα από αυτήν τους εργαζόμενους και φυσικά τους ανθρώπους εκείνους που δραστηριοποιούνται στον κλάδο».
Κλείσιμο
 
Γι' αυτό, όπως σημείωσε, «είναι απέναντι σε οποιονδήποτε επιχειρεί να πλήξει την ανταγωνιστικότητα της ναυτιλίας μας, την ελληνική σημαία στα πλοία και την ελληνική ναυτοσύνη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης