Από σωματοφύλακας του Μιχαλολιάκου, βουλευτής στην Κύπρο

Από σωματοφύλακας του Μιχαλολιάκου, βουλευτής στην Κύπρο

Ο Χρίστος Χρίστου ήταν μέλος της προσωπικής φρουράς του Νίκου Μιχαλολιάκου και ανήκε στα παιδιά που φορούσαν τα κόκκινα τζόκει και συνόδευαν παντού τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής

Από σωματοφύλακας του Μιχαλολιάκου, βουλευτής στην Κύπρο
Από στη σκληρή προσωπική φρουρά του Νίκου Μιχαλολιάκου, στη κυπριακή βουλή ως αρχηγός του ΕΛΑΜ (παράρτημα της Χρυσής Αυγής στη Κύπρο). Ο Χρίστος Χρίστου χθες βρέθηκε για πρώτη φορά στα έδρανα του κυπριακού κοινοβουλίου και έδωσε τη νενομισμένη διαβεβαίωση πίστης στο Σύνταγμα και τους νόμους.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σε διαδικτυακή εκπομπή στο κανάλι της Χρυσής Αυγής αποκάλυψε πως ο Χρίστου έχει τελειώσει την ίδια «μεγάλη σχολή του εθνικισμού της Χρυσής Αυγής» με τον ίδιο και είναι γνήσιο παιδί της Χρυσής Αυγής. Είπε ακόμα πως ο Χρίστου ήταν μέλος της προσωπικής φρουράς του Νίκου Μιχαλολιάκου και ανήκε στα παιδιά που φορούσαν τα κόκκινα τζόκει και συνόδευαν παντού τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής.

Κλείσιμο


Στην πρώτη τους παρουσία χθες στη Βουλή οι δύο βουλευτές του ΕΛΑΜ απλώς παρίσταντο καθώς στη κρίσιμη ψηφοφορία για εκλογή προέδρου της Βουλής περιορίστηκαν στη τήρηση αποχής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης