Φώφη: Τα πάντα καταστρέφονται και ο Τσίπρας καμαρώνει στο μαγικό του καθρέφτη

Φώφη: Τα πάντα καταστρέφονται και ο Τσίπρας καμαρώνει στο μαγικό του καθρέφτη

«Στις offshore πιάστηκαν στα πράσα. Στη διαπραγμάτευση τα έκαναν μαντάρα. Τα έδωσαν όλα στην τρόικα. Σήμερα, στη Βουλή, ακονίζουν περισσότερο τον κόφτη», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Φώφη: Τα πάντα καταστρέφονται και ο Τσίπρας καμαρώνει στο μαγικό του καθρέφτη
Ευθείες βολές κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα
, εξαπέλυσε η πρόεδρος του
ΠΑΣΟΚ,
Φώφη Γεννηματά
Κλείσιμο
. Σε δήλωσή της, η κ. Γεννηματά ανέφερε ότι όλοι πήραν χαμπάρι τον κ. Τσίπρα, καθώς με στημένα shows, χθες και σήμερα, δεν κρύβεται η σκληρή πραγματικότητα.

«
Στις offshore πιάστηκαν στα πράσα. Στη διαπραγμάτευση τα έκαναν μαντάρα. Τα έδωσαν όλα στην τρόικα. Σήμερα, στη Βουλή, ακονίζουν περισσότερο τον κόφτη», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας ότι οι φόροι εξοντώνουν τα νοικοκυριά και πνίγουν τις επιχειρήσεις.

«Τα λουκέτα πολλαπλασιάζονται. Οι χαμηλοσυνταξιούχοι χάνουν το ΕΚΑΣ. Από τα 2 δισ. που παίρνουν με το ασφαλιστικό, το 1 δισ. κόβεται από τις χαμηλές συντάξεις και το υπόλοιπο είναι οριζόντιες μειώσεις για όλους. Τα δημόσια νοσοκομεία διαλύονται. Στο προσφυγικό, «ματώνουν» η ανθρώπινη αξιοπρέπεια των προσφύγων και η ασφάλεια των τοπικών κοινωνιών. Οι επενδύσεις υπονομεύονται από τους ίδιους τους υπουργούς», επεσήμανε και σημείωσε: «Η αυτόματη ανάπτυξη είναι η νέα αυτ-Απάτη. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο κ. Τσίπρας καμαρώνει στον μαγικό του καθρέφτη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης