Καμμένος: Το ΠΑΣΟΚ μπήκε στο χρονοντούλαπο - Κουτσούκος: Διώξαμε τους εξωνημένους

Καμμένος: Το ΠΑΣΟΚ μπήκε στο χρονοντούλαπο - Κουτσούκος: Διώξαμε τους εξωνημένους

Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Γιάννη Κουτσούκου με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να κάνει την αρχή και το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να του απαντά

Καμμένος: Το ΠΑΣΟΚ μπήκε στο χρονοντούλαπο - Κουτσούκος: Διώξαμε τους εξωνημένους
Σύγκρουση για την διαφθορά και τις offshore εξελίχθηκε στην Βουλή μεταξύ του κ.
Πάνου Καμμένου και του κ. Γιάννη Κουτσούκο.

Η αρχή έγινε ότι όταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επέλεξε να μιλήσει για πρώην υπουργούς του
Κλείσιμο
ΠΑΣΟΚ για μίζες και διαπλοκή ξεχωρίζοντας ωστόσο όσους έχουν σήμερα αποχωρήσει από το κόμμα. Ο ίδιος δε έκανε και ειδική αναφορά στον εκλιπόντα Γιώργο Παναγιωτακόπουλο.
 
«Το ΠΑΣΟΚ καταδικάστηκε και μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όπως έλεγε και ο ιδρυτής του. Όσοι αντιστάθηκαν βγήκαν από το ΠΑΣΟΚ όπως ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, ο Βουνάτσος και ο Σγουρίδης. Τα στελέχη του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ που δεν συνέπλευσαν με αυτές τις πολιτικές αποχώρησαν» ειπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.
 
«Έχει θράσος ο κ. Καμμένος. Μας εγκαλεί ο άνθρωπος που υποστήριξε και υπερψήφισε την διάταξη που ξεπλένει τους πολιτικούς με offshore και δεν μας λέει ποιοι είναι αυτοί» ανταπάντησε ο κ. Κουτσούκος. Αναφορικά δε με το παλαιό ΠΑΣΟΚ είπε «Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στον Παναγιωτακόπουλο όχι για να τον τιμήσει. Είναι ο ίδιος άλλωστε που καθύβριζε τον Παναγιωτακόπουλο. Εμείς είμαστε υπερήφανοι που διώξαμε του εξωνημένους. Είμαστε περήφανοι και για τον Γιώργο που κηδεύουμε σήμερα και για την Μελίνα και για τον Γεννηματά και για άλλα ιστορικά μας στελέχη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης