Κικίλιας: Έχει αποτύχει κάθε σχέδιο της κυβέρνησης τον τελευταίο ενάμιση χρόνο

Κικίλιας: Έχει αποτύχει κάθε σχέδιο της κυβέρνησης τον τελευταίο ενάμιση χρόνο

Για άλλη μια φορά οι πρόσφυγες γίνονται θύματα της ελλιπούς ενημέρωσης και ασάφειας, από μια κυβερνητική πολιτική χωρίς σχέδιο, χωρίς σεβασμό στην ταλαιπωρία τους, αλλά και χωρίς καμία μέριμνα για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, δήλωσε ο βουλευτής Αθηνών

Κικίλιας: Έχει αποτύχει κάθε σχέδιο της κυβέρνησης τον τελευταίο ενάμιση χρόνο
Ο Συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας
, βουλευτής Α’ Αθηνών, κ.
Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στο Νομό Κιλκίς μετά την εκκένωση της Ειδομένης και την παραμονή προσφύγων στην περιοχή του Πολυκάστρου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κλείσιμο
«Μετά την εκκένωση του άτυπου καταυλισμού της Ειδομένης, χιλιάδες πρόσφυγες έχουν βρει καταφύγιο σε διάφορα σημεία του Πολυκάστρου Κιλκίς, αρνούμενοι να μεταβούν στους νέους χώρους φιλοξενίας, με αποτέλεσμα να στοιβάζονται στην περιοχή, δημιουργώντας πρακτικά προβλήματα στους κατοίκους του Νομού. 
 
Για άλλη μια φορά οι άνθρωποι αυτοί γίνονται θύματα της ελλιπούς ενημέρωσης και της γενικότερης ασάφειας που επικρατεί από μια κυβερνητική πολιτική χωρίς σχέδιο, χωρίς σεβασμό στην ταλαιπωρία τους, αλλά και χωρίς καμία μέριμνα για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.
 
Η εικόνα αυτή έρχεται σε αντιπαράθεση με τα διθυραμβικά σχόλια και την έπαρση των προηγούμενων ημερών για την επιτυχή επιχείρηση εκκένωσης της Ειδομένης. 
 
Η αποτελεσματικότητα της εν λόγω επιχείρησης ήδη αμφισβητείται. Όπως έχει οδηγηθεί σε αποτυχία ό,τι έχει καταστρώσει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. 
 
Μοναδική τους έγνοια εξακολουθεί να είναι η “επικοινωνιακή” διαχείριση των “σχεδίων” τους και η εξαπάτηση όσων πέφτουν θύματα της κάθε αυταπάτης τους
».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης