Ο Πούτιν τηλεφώνησε και ευχαρίστησε τον Παυλόπουλο για τη φιλοξενία

Ο Πούτιν τηλεφώνησε και ευχαρίστησε τον Παυλόπουλο για τη φιλοξενία

Ο Ρώσος Πρόεδρος εξέφρασε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τις ευχαριστίες του για τη θερμή φιλοξενία που του επιφυλάχθηκε κατά την διήμερη παραμονή του στην Ελλάδα 

Ο Πούτιν τηλεφώνησε και ευχαρίστησε τον Παυλόπουλο για τη φιλοξενία
Τις ευχαριστίες του για τη φιλοξενία που του επιφυλάχθηκε κατά την διήμερη παραμονή του στην Ελλάδα εξέφρασε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στον Προκόπη Παυλόπουλο. 

Ο Ρώσος πρόεδρος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το  μεσημέρι της Δευτέρας και οι δύο Πρόεδροι  προέβησαν στον απολογισμό της επίσκεψης του πρώτου. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση και οι δύο συμφώνησαν  στην «ανάγκη συνέχισης των επαφών τους, με στόχο την περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών».

Υπενθυμίζεται ότι κατά την παρουσία του Βλαντιμίρ Πούτιν στο Άγιον Όρος σημειώθηκαν προβλήματα στο εθιμοτυπικό διαδικαστικό. Οι αγιορίτες μοναχοί περίμεναν να υποδεχθούν εκείνοι τον Ρώσο πρόεδρο, κάτι που ωστόσο δεν συνέβη. Την υποδοχή του Βλαντιμίρ Πούτιν είχε αναλάβει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ αργότερα, στο Πρωτάτο, θέμα δημιουργήθηκε και με τον επισκοπικό θρόνο, με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί στον Ρώσο πρόεδρο και να μην παραβρεθεί ο Έλληνας ομόλογός του, καθώς βάσει τυπικού, δεν γίνεται να καθίσουν στον ίδιο θρόνο δύο... βασιλιάδες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης