Τη Δευτέρα η συνάντηση Κυριάκου-Μέρκελ

Τη Δευτέρα η συνάντηση Κυριάκου-Μέρκελ

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 40 ετών από την ίδρυση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

Τη Δευτέρα η συνάντηση Κυριάκου-Μέρκελ
Συνάντηση με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ
θα έχει τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κλείσιμο
Η συνάντησή των δύο θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 40 ετών από την ίδρυση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα παρουσιάσει στην κυρία Μέρκελ τις θέσεις που πρόσφατα ανέπτυξε στη Βουλή για μια νέα σχέση της Ελλάδας με τους εταίρους της που να περιέχει χαμηλότερο πλεόνασμα της τάξης του 2% με ταυτόχρονο στόχο για ετήσια ανάπτυξη 4%. Όπως έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Κουμουτσάκος «ό,τι λέγεται εντός της χώρας, λέγεται και στο εξωτερικό από τον πρόεδρο της ΝΔ».
 
Βασικοί ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι: ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Λ.Κ. Αντόνιο Λόπεζ, ο Πρόεδρος του Χριστιανοκοινωνικού Κόμματος του Λουξεμβούργου Μαρκ Σπάουτς, ο επικεφαλής του Ε.Λ.Κ. στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Μάνφρεντ Βέμπερ, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ο τέως Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι και ο Πρόεδρος του Ε.Λ.Κ. Τζόσεφ Νταλ.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης