Offshore βουλευτών: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ καλούν την κυβέρνηση να αποσύρει τη διάταξη

Offshore βουλευτών: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ καλούν την κυβέρνηση να αποσύρει τη διάταξη

«Ντροπή, η κυβέρνηση πρέπει να απολογηθεί» επισημαίνει η ΝΔ - «Για σκανδαλώδη διάταξη» κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ

Offshore βουλευτών: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ καλούν την κυβέρνηση να αποσύρει τη διάταξη
Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το νόμο που επιτρέπει τις offshore υπουργών εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ του μίσους και του διχασμού του κ. Κυρίτση, ο ΣΥΡΙΖΑ της αχρειότητας του κ. Πολάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ της φορολογικής σφαγής του κ. Τσακαλώτου, ο ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθημα του λαϊκοεθνικιστικού  τυχοδιωκτισμού του κ. Καμμένου, ο ΣΥΡΙΖΑ της αυταπάτης, του ψέματος και της απάτης του κ. Τσίπρα μιλά απογυμνωμένος από κάθε επιχείρημα, από κάθε σοβαρότητα και κάθε αξιοπιστία», αναφέρεται στην ανακοίνωση και συνεχίζει: «Αυτοί που υπέκλεψαν την ψήφο του ελληνικού λαού στο όνομα του ήθους και της διαφάνειας, νομοθετούν να δικαιούνται οι βουλευτές να κατέχουν offshore». 
Κλείσιμο

«Είναι ντροπή τους. Προκαλούν την ελληνική κοινωνία, που δοκιμάζεται βάναυσα από το φορολογικό σοκ και την αποτυχημένη πολιτική τους. Οι πολίτες και η Νέα Δημοκρατία απαιτούμε να απολογηθούν αμέσως», συμπληρώνει στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

O Υπεύθυνος του  ΚΤΕ Οικονομικών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Κουτσούκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  

Οι  υπουργοί και βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θέλουν να  έχουν  offshore εταιρίες.  Φρόντισαν να ανατρέψουν τη ρητή και καθολική απαγόρευση συμμετοχής των πολιτικών προσώπων σε offshore εταιρείες που είχαν νομοθετήσει οι  Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.

Μια ακόμη σκανδαλώδης διάταξη, που συμπεριλαμβάνεται στο Πολυνομοσχέδιο των 240 άρθρων για το Υπερταμείο, τον κόφτη και τη νέα φοροκαταιγίδα.

Μια διάταξη που την ψήφισαν όλοι  οι βουλευτές τους. Τέρμα  στα παραμύθια ότι  δήθεν υπερασπίζονται τους φτωχούς που ψήφισαν «όχι». Να την πάρουν πίσω άμεσα και αναδρομικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης