Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση να μην εμπαίζει τον ελληνικό λαό

Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση να μην εμπαίζει τον ελληνικό λαό

Ψηφίζοντας αντιλαϊκά βάρβαρα μέτρα, λένε μεγάλα ψέματα, αναλήθειες μπροστά στον ελληνικό λαό, δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ

Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση να μην εμπαίζει τον ελληνικό λαό
Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας
, τονίζοντας πως τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν οι υπουργοί και ο πρωθυπουργός, αποτελούν εμπαιγμό για τον ελληνικό λαό.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε δηλώσεις στο περιθώριο της εκδήλωσης των αποκαλυπτηρίων του μνημείου των αγωνιστών του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος και του διευθυντή του Λαϊκού Διδασκαλείου Πελοποννήσου Πάνου Γεωργόπουλου, στην Κερπινή Γορτυνίας, λέγοντας πως «οι κυβερνώντες των ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ να σταματήσουν να εμπαίζουν τον ελληνικό λαό, κοροϊδεύοντάς τον με γελοία επιχειρήματα, ψηφίζοντας αντιλαϊκά βάρβαρα μέτρα τα οποία για να τα δικαιολογήσουν και για να έχουν τα εύσημα του κ. Σόϊμπλε, της κ. Μέρκελ και των εταίρων τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, λένε μεγάλα ψέματα, αναλήθειες μπροστά στον ελληνικό λαό που ματώνει για να κερδίσουν οι λίγοι, για να κερδίζουν οι εταίροι και πάντα ο ελληνικός λαός να είναι τα μόνιμα υποζύγια».

Κλείσιμο
Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ
πρόσθεσε ότι «η αντίσταση, ο αγώνας είναι το μοναδικό μήνυμα που πρέπει να στείλει όλος ο ελληνικός λαός σήμερα απέναντι σε μια κυβέρνηση που συνεχίζει τη βρώμικη δουλειά που έχουν αρχίσει οι προηγούμενοι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης