Λοβέρδος: Κυβέρνηση του Μαδούρο με τσαρλατάνικες πρακτικές

Λοβέρδος: Κυβέρνηση του Μαδούρο με τσαρλατάνικες πρακτικές

«Μας λέτε συνεχώς για τα 40 χρόνια που προηγήθηκαν πριν αναδειχθείτε εσείς στην εξουσία. Σας θυμίζω ότι πριν από 40 χρόνια ήταν η χούντα. Θέλετε επιστροφή σε αυτή» αναρωτήθηκε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Λοβέρδος: Κυβέρνηση του Μαδούρο με τσαρλατάνικες πρακτικές
Για «Αριστερά του Μαδούρο» που χρησιμοποιεί «τσαρλατάνικες πρακτικές» μίλησε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος
αναφερόμενος στην κυβέρνηση
ΣΥΡΙΖΑ-
ΑΝΕΛ
Κλείσιμο
.

Με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής στο πλαίσιο της συζήτησης επίκαιρης επερώτησης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την ανάπτυξη επιχείρησε να αποδομήσει το «μόνο επιχείρημα» - όπως υποστήριξε - που απέμεινε στην κυβέρνηση για να υπερασπιστεί την πολιτική της.

«Μας λέτε συνεχώς για τα 40 χρόνια που προηγήθηκαν πριν αναδειχθείτε εσείς στην εξουσία. Σας θυμίζω ότι πριν από 40 χρόνια ήταν η χούντα. Θέλετε επιστροφή σε αυτή» ειπε ο κ. Λοβέρδος για να προσθέσει «μέσα σε αυτά τα 40 χρόνια υπήρξε η δημιουργία της εύρωστης μεσαίας τάξης, των νοσοκομείων, έγινε η επέκταση του ΙΚΑ, οι δρόμοι, τα πανεπιστήμια και ΤΕΙ, οι αθλητικές εγκαταστάσεις. Οδηγεί ο φοιτητής το αυτοκίνητο που του πήρε ο μπαμπάς του για να πάει στο πανεπιστήμιό του ή για να πάει στο γήπεδο και γενικότερα να απολαύσει όσα έγιναν τα τελευταία 40 χρόνια. Το μόνο που σας έμεινε ως επιχείρημα να λέτε είναι για τα 40 χρόνια αλλά είναι λάθος επιχείρημα».

«Είστε μια αριστερά του Μαδούρο με πρακτικές τσαρλατάνικες όπως αποδείχθηκε και από την επιστολή που έστειλε ο κ. Τσίπρας στον σύντροφό του για να συγκαλύψει σεξουαλική παρενόχληση» ανέφερε σε άλλο σημείο για να υποστηρίξει ότι «η Δημοκρατική Συμπαράταξη ανοίγει τη συζήτηση για να υπάρξουν πολιτικές ενίσχυσης της ανάπτυξης. Παράλληλα με τις υποχρεώσεις για διεύρυνση των δυνάμεών μας έχουμε καθήκον να ασκήσουμε έντιμη αλλά σκληρή κριτική σε εκείνους που μας ξαναγύρισαν στο 2011 μόνο και μόνο για να έχουμε πρωθυπουργό τον Τσίπρα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης