Ποτάμι: €290.000 το μήνα κοστίζει το ενοίκιο του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας!

Ποτάμι: €290.000 το μήνα κοστίζει το ενοίκιο του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας!

Για απίστευτη σπατάλη κάνει λόγο ο βουλευτής Κώστας Μπαργιώτας, επισημαίνοντας ότι από το 2015 ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, είχε δημόσια δεσμευτεί για μετεγκατάσταση του ΕΚΕΠΥ στο κτίριο όπου στεγάζεται το ΕΚΑΒ, επί της οδού Μεσογείων

Ποτάμι: €290.000 το μήνα κοστίζει το ενοίκιο του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας!
Μπορεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας να βρίσκεται στον προθάλαμο της κατάρρευσης και τα νοσοκομεία να μην έχουν να προσφέρουν ούτε γάζες, ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να μισθώνει ιδιωτικά ακίνητα για την εγκατάσταση των υπηρεσιών του έναντι υπέρογκων ποσών. 

Αυτό καταγγέλλει ο Κώστας Μπαργιώτας (
Ποτάμι) αναφέροντας ως ενδεικτικό παράδειγμα την περίπτωση του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) για την στέγαση του οποίου το υπουργείο πληρώνει 290.916 ευρώ το μήνα και ζητώντας από τους Ανδρέα Ξανθό και Παύλο Πολάκη να καταθέσουν στην Βουλή αναλυτικά στοιχεία για τα ενοίκια που καταβάλλουν.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του Ποταμιού παρουσιάζει πρόσφατη απόφαση του γ.γ. του υπουργείου Πέτρου Γιαννουλάτου, με την οποία εγκρίνει τη δαπάνη ποσού 872.749,29 ευρώ σε βάρος του προϋπολογισμού του 2016 του Υπουργείου Υγείας για την καταβολή των μισθωμάτων που αναλογούν στο χρονικό διάστημα από 1-4-2016 έως 30-6-2016 για το ακίνητο επί της οδού Λ. Κηφισίας 37-39, όπου στεγάζεται το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ). 

Ο ίδιος δε υπενθυμίζει ότι από το 2015 ο πρώην υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής, είχε δημόσια δεσμευτεί για μετεγκατάσταση του ΕΚΕΠΥ στο κτίριο όπου στεγάζεται το ΕΚΑΒ, επί της οδού Μεσογείων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης