Επίθεση της κυβέρνησης στη ΝΔ επειδή... «σκοπεύει να ψηφίσει τη ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια»

Επίθεση της κυβέρνησης στη ΝΔ επειδή... «σκοπεύει να ψηφίσει τη ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια»

«Ελπίζει έτσι να ξεχαστεί από την κοινή γνώμη, τόσο η δική της δέσμευση για πλήρη απελευθέρωση των πλειστηριασμών και της πώλησης κόκκινων δανείων, όσο και η υπονομευτική της στάση καθ' όλη της διάρκεια της πρόσφατης διαπραγμάτευσης»

Επίθεση της κυβέρνησης στη ΝΔ επειδή... «σκοπεύει να ψηφίσει τη ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια»
Την ώρα που, σε μεγάλη μερίδα του Τύπου, αναφέρεται ότι η ΝΔ
προσανατολίζεται στην ψήφιση της ρύθμισης για τα «
κόκκινα δάνεια», που θα συμπεριληφθεί στο πολυνομοσχέδιο για τους έμμεσους φόρους, η κυβέρνηση, με «non paper», επιτίθεται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κλείσιμο
Χαρακτηριστικά, στο ενημερωτικό σημείωμα της κυβέρνησης τονίζεται: «Αλήθεια σκοπεύει η ΝΔ να ψηφίσει την ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια;».

Και συνεχίζει το Μέγαρο Μαξίμου: «Τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορεί ευρύτατα στον Τύπο η πληροφορία ότι η Νέα Δημοκρατία προσανατολίζεται να υπερψηφίσει την ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια».

»Πρόκειται για μια εντυπωσιακή μετατόπιση. Όλους τους προηγούμενους μήνες, στο θέμα των κόκκινων δανείων, η Νέα Δημοκρατία εγκαλούσε, σε υψηλότατους τόνους, την κυβέρνηση ότι "βγάζει χιλιάδες σπίτια στο σφυρί", (ανακοίνωση ΝΔ 17/11/2015), ότι παραδίδει τα κόκκινα δάνεια στα «κοράκια της καταστροφής» (Σοφία Βούλτεψη 14/12/2015) και άλλα τέτοια τρομολαγνικά».
 
»Αποδεικνύεται λοιπόν, τώρα, ότι οι καταγγελίες της Νέας Δημοκρατίας, όλο το προηγούμενο διάστημα, δεν ήταν τίποτα περισσότερο από θορυβώδες επικοινωνιακό θέατρο,  προκειμένου να διαμορφωθεί, στην κοινωνία, κλίμα ανασφάλειας και κατατρομοκράτησης. Σήμερα, που η συμφωνία ολοκληρώνεται, προστατεύοντας την συντριπτική πλειοψηφία των δανείων που σχετίζονται με την πρώτη κατοικία, η ΝΔ αλλάζει την στάση της».

»Ελπίζει έτσι να ξεχαστεί από την κοινή γνώμη, τόσο η δική της δέσμευση για πλήρη απελευθέρωση των πλειστηριασμών και της πώλησης κόκκινων δανείων, όσο και η υπονομευτική της στάση καθ' όλη της διάρκεια της πρόσφατης διαπραγμάτευσης».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης