«Μασάζ» στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τα νέα μέτρα από Τσακαλώτο και Χουλιαράκη

«Μασάζ» στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τα νέα μέτρα από Τσακαλώτο και Χουλιαράκη

Στόχος να καμφθούν οι όποιες αντιδράσεις υπάρχουν για την επιβολή εμμέσων φόρων ύψους 1,8 δισ. ευρώ

«Μασάζ» στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τα νέα μέτρα από Τσακαλώτο και Χουλιαράκη
«Μασάζ» στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν οι υπουργοί κ.κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Χουλιαράκης αυτή την ώρα στη Βουλή, ενημερώνοντας την κοινοβουλευτική ομάδα για τα νέα μέτρα του πολυνομοσχεδίου που φέρνουν προς ψήφιση.

Μάλλον άβολη η στιγμή για τους βουλευτές αφού ακόμα δεν έχει κατατεθεί το νομοσχέδιο ούτως ώστε να έχουν την πραγματική εικόνα και να μπορούν ενδεχομένως να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους.

Παρά το πέπλο μυστηρίου λοιπόν ξεκινά η ενημέρωση της κοινοβουλευτικής ομάδας με στόχο να καμφθούν οι όποιες αντιδράσεις υπάρχουν για την επιβολή εμμέσων φόρων ύψους 1,8 δισ. ευρώ, το σχέδιο για τη πώληση κόκκινων δανείων σε funds και το μηχανισμό δημοσιονομικής διόρθωσης που προωθεί το Μαξίμου. Αν και τα οριζόντια μέτρα που αναμένεται να εφαρμοστούν άμεσα θα μειώσουν δραστικά την εισοδηματική δυναμική όλων των στρωμάτων, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν εκφράσει αντιρρήσεις, αντιθέτως στις δημόσιες τοποθετήσεις τους υπεραμύνονται των διατάξεων του πολυνομοσχεδίου. Δεν αναμένεται λοιπόν να υπάρχουν διαρροές κατά τη ψήφιση του νομοσχεδίου την Κυριακή, ενώ αναμένονται με ενδιαφέρον οι τοποθετήσεις των βουλευτών στην ολομέλεια. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης