Γεροβασίλη: Στον «αέρα» ο ανασχηματισμός, ανοιχτά ολα τα ενδεχόμενα

Γεροβασίλη: Στον «αέρα» ο ανασχηματισμός, ανοιχτά ολα τα ενδεχόμενα

Υποστήριξε ότι δεν φαίνεται να επίκειται σύντομα αλλαγή στη συνθεση του υπουργικού συμβουλίου - Επιεβαίωσε ότι υπάρχει θέμα αλλαγής εκλογικού νόμου

Γεροβασίλη: Στον «αέρα» ο ανασχηματισμός, ανοιχτά ολα τα ενδεχόμενα
Ανοιχτά ολα τα ενδεχόμενα για τον χρόνο του ανασχηματισμού αφησε η κυβερνητικη εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη
, εκτιμώντας πάντως οτι δεν φαίνεται να επίκειται σύντομα αλλαγή στη συνθεση του υπουργικού συμβουλίου. 

Επόμενος στόχος είπε η κυρία Γεροβασίλη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών το μεσημέρι της Τρίτης, είναι η επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου, αλλά απέφυγε να το συνδέσει με την κίνηση του ανασχηματισμού, ο οποίος ειχε παραπεμφθεί πάντως εδώ και καιρό για το διάστημα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος, κάτι που αναμένεται να γίνει στο Eurogroup της 24ης Μαίου.

Κλείσιμο
Η κυβερνητική εκπρόσωπος επιτέθηκε με ένταση στη ΝΔ
την οποία κατηγόρησε για υποκριτική στάση στο θέμα του νέου πολυνομοσχεδίου και με αφορμή τις πληροφορίες που θέλουν την αξιωματική αντιπολίτευση να ψηφίζει υπέρ της ρύθμισης για τα «κόκκινα» δάνεια, ή και το ταμείο αποκρατικοποιήσεων. Η κυρια Γεροβασιλη έκανε λόγο για τεράστια στροφή της ΝΔ, η οποία, σημειωσε,  «δεν είναι αντάξια του ρόλου της καθώς εμφανίζεται διπρόσωπη».  

«Πρεπει να εξηγήσει η ΝΔ γιατί μιλούσε για όρνια στα "κόκκινα" δάνεια και τώρα κάνει στροφή» επέμείνε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Παράλληλα επιτέθηκε με σφοδρότητα και κατά του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι ταυτίζεται με τη νεοφιλελεύθερη και λαϊκίστικη δεξιά, ευρισκόμενο σε διάσταση ακόμη και με τους ευρωπαίους σοσιαλιστές. 

Συνολικά για την αντιπολίτευση σημείωσε οτι πρέπει να αποδεχθεί ότι η κυβερνήση είναι κυβέρνηση τετραετίας.

Αναφερόμενη στον εκλογικό νόμο η κυρια Γεροβασιλη, επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει πρόταση για την αλλαγή του, χαρακτήρισε προσωπικές τις απόψεις του υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή για τη διατήρηση μέρους του μπόνους για το πρώτο κόμμα και σημείωσε ότι όλα θα τεθούν στη δημόσια συζήτηση. «Σεβαστές όλες οι απόψεις, αλλά δεν υπαρχει τελική απόφαση» σημείωσε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης