ΔΗΜΑΡ για τους νέους φόρους: Διαλύουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό

ΔΗΜΑΡ για τους νέους φόρους: Διαλύουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό

«Πλέον έγινε κατανοητό από όλους ότι η οριζόντια υπερφορολόγηση είναι στρατηγική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και όχι επιλογή των εταίρων.  Ας προσέξουν μόνο μην επαναλάβουν το πείραμα του Χότζα με τον γάιδαρο που πάνω που έμαθε να μην τρώει, ψόφησε»

ΔΗΜΑΡ για τους νέους φόρους: Διαλύουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
-ΑΝΕΛ
ανεβάζει τη φορολογία σε κάθε προϊόν και υπηρεσία διαλύοντας κάθε οικογενειακό προϋπολογισμό, αναφέρουν από τη ΔΗΜΑΡ
, με αφορμή το νέο νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση προς ψήφιση. «Με τέτοιους ρυθμούς που πλέον θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ίσως έφτασε η ώρα να εξετάσει το ενδεχόμενο θέσπισης της πρακτικής της "επιστροφής μισθού"», τονίζεται στην ανακοίνωση. 
Κλείσιμο

«Να κρατά προκαταβολικά όλους τους φόρους, τα χαράτσια και τις περικοπές και να δίνει στους δικαιούχους τα όποια "φιλοδωρήματα" μισθών και συντάξεων απομένουν για να ζήσουν! Πού ήσουν νιότη που ‘δειχνες πως θα γινόμουν άλλος!», αναφέρουν επίσης από τη ΔΗΜΑΡ.

«Kαι δεν είναι μόνο αυτό. Ο υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε ότι στις χώρες με υψηλή φορολογία γίνονται οι περισσότερες επενδύσεις. Φαίνεται ότι ο νέος στόχος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι να μεταβάλουν την Ελλάδα σε ένα "παράδεισο" επενδύσεων με τη "στρατηγική" της ασφυκτικής υπερφορολόγησης των πάντων», τονίζουν.

«Πλέον έγινε κατανοητό από όλους ότι η οριζόντια υπερφορολόγηση είναι στρατηγική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και όχι επιλογή των εταίρων.  Ας προσέξουν μόνο μην επαναλάβουν το πείραμα του Χότζα με τον γάιδαρο που πάνω που έμαθε να μην τρώει, ψόφησε», καταλήγει η ανακοίνωση.   

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης