Το επόμενο Σαββατοκύριακο η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου

Το επόμενο Σαββατοκύριακο η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου

Πρόκειται για το σχέδιο νόμου που περιλαμβάνει τους έμμεσους φόρους, τα «κόκκινα» δάνεια, το υπέρ-ταμείο αποκρατικοποιήσεων και τον αυτόματο «κόφτη» δαπανών

Το επόμενο Σαββατοκύριακο η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου
Η επόμενη Κυριακή 22 Μαΐου και όχι το Σάββατο ορίζεται ως deadline για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου σύμφωνα με διευκρινήσεις από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής.

Πρόκειται για το σχέδιο νόμου που περιλαμβάνει τους έμμεσους φόρους, τα «κόκκινα» δάνεια, το υπέρ-ταμείο αποκρατικοποιήσεων και τον αυτόματο «κόφτη» δαπανών και θα ακολουθήσει επείγουσα ή κατεπείγουσα διαδικασία.

Επίσης, από το γραφείο του Προέδρου δόθηκαν διευκρινήσεις για το τι ακριβώς ειπώθηκε εκ μέρους του Νίκου Βούτση στην σημερινή διάσκεψη των Προέδρων. Συγκεκριμένα ορισμένα sites υποστήριξαν ότι ο κ. Βούτσης πρότεινε να ψηφιστεί το νομοσχέδιο νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (21/5), ώστε οι βουλευτές να μπορέσουν να εορτάσουν την ημέρα που είναι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.
Κλείσιμο

Συνεργάτες του Νίκου Βούτση υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος είπε ότι θα μπορούσε να ολοκληρωθεί νωρίς η συνεδρίαση του Σαββάτου και να συνεχιστούν οι εργασίες στην Ολομέλεια την επόμενη ημέρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης