Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Πρωθυπουργός-κουτσαβάκι ο Αλέξης Τσίπρας»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Πρωθυπουργός-κουτσαβάκι ο Αλέξης Τσίπρας»

«Το ότι με ντροπολογία της νύχτας ξεπλένουν την υπόθεση του Γιώργου Σταθάκη προφανώς ορίζεται ως "σύγκρουση με τη διαπλοκή"» αναρωτιέται η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Πρωθυπουργός-κουτσαβάκι ο Αλέξης Τσίπρας»
Πυρά κατά... ριπάς έχει εξαπολύσει απόψε, από τον λογαριασμό της στο Twitter η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και όσων λέει από του βήματος της Βουλής στην συζήτηση για το ασφαλιστικό.

Στο πρώτο και πιο αιχμηρό μήνυμά της, η κυρία Κωνσαντοπούλου γράφει: «Ο Αλέξης Τσίπρας ως πρωθυπουργός-κουτσαβάκι στον ένδοξο δρόμο του προκατόχου του Α.Σαμαρά επιχαίρει για το ασφαλιστικό»

«Ο Αλέξης Τσίπρας επικαλείται την εντολή του Γενάρη και την «εντολή» του Σεπτέμβρη. Για την εντολή του ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου 2015, ούτε λέξη;» λέει σε ένα από τα μηνύματά της η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Κλείσιμο
Ενώ σε άλλο μήνυμα αναφέρει: «Οι εκλογές του Σεπτέμβρη έγιναν με εξαπάτηση του λαού, κατάλυση του Συντάγματος κ σύμπραξη με τους δανειστές. Ποια "εντιμότητα";»

Στη συνέχεια η πρώην πρόεδρος της Βουλής σε άλλο tweet επισημαίνει: «Το ότι με ντροπολογία της νύχτας ξεπλένουν την υπόθεση του Γιώργου Σταθάκη προφανώς ορίζεται ως "σύγκρουση με τη διαπλοκή"»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης