Κύπρος: «Ο Κασουλίδης διχάζει το λαό», δήλωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ

Κύπρος: «Ο Κασουλίδης διχάζει το λαό», δήλωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ

Πολιτική αντιπαράθεση για το Κυπριακό – Ο Νικόλας Παπαδόπουλος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του υπουργού Εξωτερικών

Κύπρος: «Ο Κασουλίδης διχάζει το λαό», δήλωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ
Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ) της Κύπρου, Νικόλας Παπαδόπουλος σχολιάζοντας δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη, ο οποίος τον κατηγόρησε πως δεν επιθυμεί λύση του Κυπριακού, ανέφερε πως ο κ. Κασουλίδης έχει χάσει εντελώς την ψυχραιμία του.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, διερωτήθηκε αν ο πρόεδρος Αναστασιάδης υιοθετεί τις «διχαστικές δηλώσεις» του υπουργού, χαρακτηρίζοντας ως ύβρη την κατηγορία ότι δεν θέλει λύση του
Κυπριακού. «Είναι πραγματικά τραγικό και επικίνδυνο», πρόσθεσε ο κ. Παπαδόπουλος, «το γεγονός ότι ο υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας αποενοχοποιεί την Τουρκία με κάθε ευκαιρία, αλλά και το γεγονός ότι πλέον προσβάλλει και συκοφαντεί όσους Ελληνοκύπριους πολιτικούς και πολίτες διαφωνούν μαζί του».

Κλείσιμο
Όπως είπε, «δεν περιμένω να κρίνει σωστά και αντικειμενικά ένας πολιτικός που δήλωσε ότι προτιμά το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου επειδή τον βολεύει, που δήλωσε ότι το θέμα των εποίκων έχει επιλυθεί στις διαπραγματεύσεις, που το 2004 απειλούσε τους Ελληνοκύπριους ότι θα έρθει η Μικρασιατική καταστροφή αν απορριφθεί το σχέδιο Ανάν και που διαψεύδεται από τον ίδιο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο μέρα παρά μέρα».

«Περιμένω, όμως, ότι σύντομα ο κ. Κασουλίδης θα αρχίσει να συμπεριφέρεται με περισσότερη σοβαρότητα. Και ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα ασχοληθεί με τα καθήκοντά του και θα αντιμετωπίσει την τουρκική προκλητικότητα, που πλέον υιοθετείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή», συμπλήρωσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης