Ζωή: Ο Τσίπρας ξεδιάντροπα χρησιμοποίησε το προσφυγικό σε ένα ξετσίπωτο αλισβερίσι

Ζωή: Ο Τσίπρας ξεδιάντροπα χρησιμοποίησε το προσφυγικό σε ένα ξετσίπωτο αλισβερίσι

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εφαρμόζει το Μνημόνιο ως Ιερό Ευαγγέλιο, δήλωσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας

Ζωή: Ο Τσίπρας ξεδιάντροπα χρησιμοποίησε το προσφυγικό σε ένα ξετσίπωτο αλισβερίσι
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα
εξαπολύει εκ νέου η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Ζωή Κωνσταντοπούλου με συνέντευξή της στην ισπανική εφημερίδα Diagonal.

Κλείσιμο
Η πρώην πρόεδρος της Βουλής κατηγορεί την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου «που αναδείχθηκε από τις σκηνοθετημένες με τους δανειστές εκλογές του Σεπτεμβρίου, εφαρμόζει το Μνημόνιο
σαν να ήταν ιερό Ευαγγέλιο». 

«Επιβάλλει το πλέον νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα στην Ελληνική Κοινωνία και συνεχίζει την καταστροφική πολιτική που ξεκίνησε πριν από 6 χρόνια στην Ελλάδα. Πρέπει να φύγει, για τους ίδιους ακριβώς λόγους που έπρεπε να φύγουν όλες οι προηγούμενες μνημονιακές Κυβερνήσεις, η Κυβέρνηση Σαμαρά, η Κυβέρνηση Παπαδήμου, η Κυβέρνηση Παπανδρέου» προσθέτει η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας επιτίθεται στην κυβέρνηση και για τη στάση που έχει κρατήσει στο θέμα των ΜΜΕ με αφορμή την κατάργηση της θητείας των εν ενεργεία μελών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης κατηγορώντας την ότι «το έκανε αυτό για να νέμεται η ίδια το πεδίο των ΜΜΕ και να επιτυγχάνει ευνοϊκές για την κυβερνητική πολιτική συμφωνίες. Όλα αυτά είναι ενδεικτικά μιας έμφοβης διακυβέρνησης, που στηρίζει την παράταση του βίου της σε παράνομα και αντισυνταγματικά μέσα. Μιας Κυβέρνησης της οποίας η διαδρομή δεν θα είναι μακρά».

Στη συνέντευξή της χαρακτηρίζει «μελανή παράμετρο το γεγονός ότι η νεομνημονιακή διακυβέρνηση Τσίπρα επιμένει στο όνομα της Αριστεράς να κατακρημνίζει ολόκληρο το κοινωνικό και δημοκρατικό κεκτημένο για το οποίο η Αριστερά, τα κοινωνικά κινήματα και οι δημοκρατικοί πολίτες έχουν διαχρονικά παλέψει».

«Δημοκράτης, Ριζοσπάστης, Πατριώτης, δεν είναι κανείς απλώς επειδή το διακηρύσσει. Σημασία έχουν αυτά που κάνουμε, όχι μόνο αυτά που λέμε» προσθέτει με νόημα η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Όσον αφορά τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο προσφυγικό η κυρία Κωνσταντοπούλου υποστηρίζει ότι «ο Τσίπρας και οι λοιποί ηγέτες της Ε.Ε., αφού θυσίασαν τον ελληνικό λαό, στη συνέχεια θυσίασαν και τους πρόσφυγες» συμπληρώνοντας ότι «όταν η Κυβέρνηση Τσίπρα δεν μπορούσε πια να κρυφτεί, άρχισε να χρησιμοποιεί ξεδιάντροπα το δράμα των εγκλωβισμένων προσφύγων ως μοχλό πίεσης σε ένα ξετσίπωτο αλισβερίσι που αφορούσε την διαπραγμάτευση και την αξιολόγηση».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης