Ευχές της Φώφης Γεννηματά με έμπνευση από το Game of Thrones

Ευχές της Φώφης Γεννηματά με έμπνευση από το Game of Thrones

H ανάρτησή της σχολιάστηκε αλλά το επιτελείο της τονίζει πως δεν υπάρχει κανένα πολιτικό υπονοούμενο

Ευχές της Φώφης Γεννηματά με έμπνευση από το Game of Thrones
Αινιγματική χαρακτηρίστηκε από πολλούς η ανάρτηση της Φώφης Γεννηματά
στο Twitter, και έδωσε τροφή στα σενάρια για συμμετοχή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) στην κυβέρνηση.

Η πρόεδρος του
ΠΑΣΟΚ
Κλείσιμο
εύχεται σήμερα «καλό Πάσχα» με... τρία αυγά δράκου, εμπνευσμένη από τη γνωστή σειρά Game Of Thrones.
Η κάρτα χρησιμοποιεί τη γνωστή γραμματοσειρά της σειράς και απεικονίζει τα τρία αυγά  από τα γεννήθηκαν οι δράκοι με τους οποίους η Daenerys Targaryen ξεκινά έναν αγώνα με τον οποίο απελευθερώνει λαούς από την σκλαβιά.  

Οι πιο «πονηροί» αναφέρουν ότι αφήνει υπονοούμενα για συγκυβέρνηση μετά την Ανάσταση -και αυτό, διότι τα χρώματα των... αυγών παραπέμπουν σε κόμματα. Θεωρούν πως δεν είναι τυχαίο να στείλει ευχές με πολιτικό μήνυμα, την ώρα που η κυβέρνηση βρίσκεται σε οριακή κατάσταση, λόγω των πιέσεων από τους δανειστές για τη νομοθέτηση επιπλέον μέτρων.


Εντύπωση προκαλεί και η «υστερική» στήριξη του προέδρου Τζιάνι Πιτέλα της ομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Πιτέλα προέβη σήμερα σε δραματική ανακοίνωση για το θέμα της Ελλάδας, αντιδρώντας στο αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων.

Εξέφρασε την ισχυρή αντίθεσή του στην ιδέα των πρόσθετων μέτρων που πρέπει να ληφθούν από την ελληνική κυβέρνηση και κάλεσε για έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της ευρωζώνης την επόμενη εβδομάδα, αν το Eurogroup δεν είναι σε θέση να βρει λύση.

Βέβαια, από το επιτελείο της Φώφης Γεννηματά διαψεύδουν τα σενάρια. Χαρακτηριστική η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλου Χρηστίδη, σε σχέση με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Kontra News, με τίτλο «Η Φώφη μπαίνει στην Κυβέρνηση!».

«Όσοι επιμένουν να είναι διαρκώς σε KONTRA με την αλήθεια και την πραγματικότητα, το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να εκτίθενται ανεπανόρθωτα» σχολίασε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης