Φώφη Γεννηματά: Ψεύτες και ανίκανοι στην κυβέρνηση

Φώφη Γεννηματά: Ψεύτες και ανίκανοι στην κυβέρνηση

«Η κυβέρνηση φτάνει τώρα, την ώρα που ξεπερνούν το 1 δισ. οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των νοσοκομείων, να παίρνει και τα αποθεματικά τους για να αντιμετωπίσει τρέχουσες δαπάνες», δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Φώφη Γεννηματά: Ψεύτες και ανίκανοι στην κυβέρνηση
Επίθεση στην κυβέρνηση για την εικόνα εγκατάλειψης που εμφανίζει, όπως δήλωσε, ο χώρος της Υγείας, εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,
Φώφη Γεννηματά, με αφορμή την επίσκεψή της στο νοσοκομείο Μεταξά, στον Πειραιά, χαρακτηρίζοντας τα μέλη της κυβέρνησης «ψεύτες και ανίκανους».

Η κυρία Γεννηματά κατηγόρησε τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι γκρεμίζει ό,τι έχει μείνει όρθιο στο νευραλγικό για την κοινωνία αυτόν τομέα, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση στο νοσοκομείο «τραγική», καθώς όπως είπε, ο χρόνος αναμονής για τους ασθενείς που έχουν ανάγκη από ακτινοθεραπεία, ξεπερνάει τους δύο μήνες, ενώ οι ελλείψεις σε φάρμακα, σε υλικά και σε προσωπικό είναι πολύ μεγάλες. Μόνο στο νοσηλευτικό προσωπικό οι ελλείψεις ξεπερνούν τους 140 ανθρώπους.
Κλείσιμο

«Δυστυχώς έχει εγκαταλειφθεί ο χώρος της υγείας. Η κυβέρνηση φτάνει τώρα, την ώρα που ξεπερνούν το 1 δισ. οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των νοσοκομείων, να παίρνει και τα αποθεματικά τους για να αντιμετωπίσει τρέχουσες δαπάνες. Το πάθημα του 2015, δυστυχώς, δεν τους έγινε μάθημα», τόνισε η κ. Γεννηματά, προσθέτοντας ότι «εξακολουθούν την ίδια τακτική. Διαπραγματεύονται δήθεν σκληρά. Ο λογαριασμός μεγαλώνει και τον λογαριασμό τον πληρώνουν οι πολίτες με νέα μέτρα, με νέα μνημόνια. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ τώρα ετοιμάζεται για το 4ο μνημόνιο. Δυστυχώς δεν είναι μόνο ψεύτες είναι και ανίκανοι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης