Δένδιας για Τσίπρα: Παντελώς αστοιχείωτος, αγνοεί πώς λειτουργεί το Κράτος

Δένδιας για Τσίπρα: Παντελώς αστοιχείωτος, αγνοεί πώς λειτουργεί το Κράτος

«Αν υπήρχε ακόμη η κυβέρνηση Σαμαρά θα είχαμε και νέο Φαρμακονήσι, όπως επί υπουργίας κ.Δενδια», ήταν η φράση του πρωθυπουργού 

Δένδιας για Τσίπρα: Παντελώς αστοιχείωτος, αγνοεί πώς λειτουργεί το Κράτος
Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την ομιλία του σήμερα στη Βουλή, στη συζήτηση για την ασφάλεια των πολιτών, εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας.

«Ο κ. Τσίπρας μου απέδωσε σήμερα ευθύνες για περιστατικό, κατά την προηγούμενη διακυβέρνηση, της χώρας, το οποίο αφορούσε το Λιμενικό και το υπουργείο Ναυτιλίας, στο οποίο ως γνωστόν ανήκει το συγκεκριμένο Σώμα Ασφαλείας! Πέρα από το ότι δεν έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη για αυτό που υποστηρίζει, είναι λυπηρό να υπάρχει σήμερα ένας πρωθυπουργός ο οποίος αποδεικνύεται σε καθημερινή βάση παντελώς αστοιχείωτος, καθώς αγνοεί από τη χρήση της ελληνικής γλώσσας και της γεωγραφίας, μέχρι το πώς λειτουργεί το Κράτος. Κρίμα… », έγραψε ο πρώην υπουργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. 

Αφορμή ήταν η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της Βουλής: «Αν υπήρχε ακόμη η κυβέρνηση Σαμαρά θα είχαμε και νέο Φαρμακονήσι, όπως επί υπουργίας κ.Δενδια».

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης