Ο Μάρδας ξαναχτυπά: Έχουν υπάρξει κάποιες συνεργασίες με Σύρους επιχειρηματίες

Ο Μάρδας ξαναχτυπά: Έχουν υπάρξει κάποιες συνεργασίες με Σύρους επιχειρηματίες

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι το βράδυ της Τετάρτης, ο κ. Μάρδας επεσήμανε ότι πρόκειται για μία «ωραία προσπάθεια» η οποία «ενθουσίασε πολύ κόσμο»

Ο Μάρδας ξαναχτυπά: Έχουν υπάρξει κάποιες συνεργασίες με Σύρους επιχειρηματίες
«Οι λάτρεις της μιζέριας αντιμετώπισαν την πρόταση για το “θερινό Νταβός” πολύ βιαστικά, με επικριτικό και ειρωνικό τρόπο», ανέφερε σε συνέντευξή του ο υφυπουργός Εξωτερικών
Δημήτρης Μάρδας
.


Κλείσιμο
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι το βράδυ της Τετάρτης, ο κ. Μάρδας επεσήμανε ότι πρόκειται για μία «ωραία προσπάθεια» η οποία «ενθουσίασε πολύ κόσμο».

Τόνισε επίσης ότι για την υλοποίηση του έργου απαιτούνται προσεκτικά βήματα.

Αναφερόμενος στην πρότασή του για προσέλκυση επενδυτών μεταξύ των προσφύγων, διευκρίνισε ότι απευθύνεται σε Σύρους επιχειρηματίες, σημειώνοντας ότι ήδη έχουν υπάρξει κάποιες συνεργασίες.

Σε ό,τι αφορά τα capital controls, τα χαρακτήρισε δυσάρεστη κατάσταση, εκτιμώντας ωστόσο ότι δεν επηρεάζουν άμεσα την τουριστική κίνηση, ενώ παρατήρησε ότι προοδευτικά θα αρθούν οι περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων.

Ερωτηθείς για τη διαπραγμάτευση, εμφανίστηκε βέβαιος ότι δεν θα επαναληφθεί το σκηνικό του 2015, ενώ επικαλέστηκε δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων, σύμφωνα με τους οποίους υπάρχει προσέγγιση των δύο πλευρών. «Ποτέ δεν ήθελα να ήμουν στη διαπραγμάτευση και ποτέ δεν συμμετείχα. Με ενδιαφέρουν άλλα πράγματα, όπως η διαχείριση και η στρατηγική», ξεκαθάρισε ο κ. Μάρδας.

Μιλώντας για την αξιολόγηση, εκτίμησε ότι θα κλείσει μέσα στον Απρίλιο.

Αναφερόμενος στην επιχειρηματικότητα, είπε ότι «αν αυτή η κυβέρνηση δεν την αγαπούσε, δεν θα προσπαθούσε να απλουστεύσει τον κυκεώνα της διαπλοκής και της διαφθοράς».

Σχετικά με την ψήφιση των μέτρων από τη Βουλή, εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα περάσουν, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο και για «εκπλήξεις», δεδομένου ότι, όπως είπε, 222 βουλευτές ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο τον Αύγουστο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης