Στέλιος και Νίκος Παππάς κατά ΔΝΤ

Πατήρ και υιός... μπροστάρηδες στην επιχείρηση αποδόμησης του Ταμείου, που ξεκίνησε από την ομιλία Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα τη Δευτέρα

Στέλιος και Νίκος Παππάς κατά ΔΝΤ
Σε συντονισμένη επίθεση κατά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου -μία μόλις ημέρα μετά τη συνάντηση της Άνγκελα Μέρκελ
με την
Κριστίν Λαγκάρντ, στη διάρκεια της οποίας η Γερμανίδα καγκελάριος εξέφρασε την επιθυμία της να παραμείνει το Ταμείο στο ελληνικό πρόγραμμα- προχώρησαν ο υπουργός Επικρατείας
Νίκος Παππάς
Κλείσιμο
και ο πατέρας του, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ
, Στέλιος Παππάς.

Σε σχετικό του «tweet», ο υπουργός Επικρατείας παρατήρησε χαρακτηριστικά ότι «το ΔΝΤ
δεν μπορεί να είναι περήφανο για τις προβλέψεις του σχετικά με την ελληνική οικονομία», παρουσιάζοντας στη συνέχεια έναν πίνακα, που αναφέρει τα ποσοστά της ύφεσης για το 2015, με βάση τις προβλέψεις του ΔΝΤ και το τι έγινε τελικά.






Παράλληλα, ο υπουργός Επικρατείας, με άλλη του ανάρτηση στο Twitter, χρησιμοποίησε ένα γράφημα, επιχειρώντας να καταδείξει ότι όλα είναι περίπου... ρόδινα και να διαψεύσει τους καταστροφολόγους.

Από την πλευρά του, ο Στέλιος Παππάς, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά στην επιχείρηση... αποδόμησης του ΔΝΤ.

«Αν το ΔΝΤ επιμένει να παραβιάσουμε τη συμφωνία που έχουμε υπογράψει, υπάρχει ένας δρόμος, και αυτός είναι να πάρει το βαλιτσάκι του και να πάει από εκεί που ήρθε. Πάρα πολύ απλά» επισήμανε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ήταν πεντακάθαρο, από την τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, ότι εδώ το ΔΝΤ θέλει να παραβιάσουμε τη συμφωνία. Το ζήτημα δεν είναι αυτό και ομολογώ ότι εκπλήσσομαι με τον τρόπο που κάθε φορά μπαίνουν τα ερωτήματα» συμπλήρωσε.

«Το ζήτημα είναι αν θα υπάρξει ένα συνολικότερο μέτωπο, που θα λέει σε Ελλάδα και Ευρώπη, κοιτάξτε, αυτή είναι η συμφωνία και αυτή θα πρέπει να τηρηθεί και δεν μπορεί να υπομείνουν οι λαοί πιέσεις άλλες για παραβίαση συμφωνιών. Τα ζητήματα δεν λύνονται μόνο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αλλά και σε επίπεδο συσχετισμών. Οφείλουμε να φτιάξουμε συσχετισμούς που δεν θα επιτρέπουν τις παραβιάσεις» κατέληξε ο Στέλιος Παππάς. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης