Ενταση στη Βουλή: Στο κόκκινο η αντιπαράθεση Τσίπρα- Μητσοτάκη

Ενταση στη Βουλή: Στο κόκκινο η αντιπαράθεση Τσίπρα- Μητσοτάκη

Ο τρίτος κατηγορούμενος ήταν συνεργάτης σας, είπε στον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της ΝΔ - Να ανακαλέσετε αλλιώς είστε κοινός συκοφάντης, απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας

Κυριάκος σε Τσίπρα: Παραιτηθείτε, πάμε σε εκλογές!
Η υπόθεση των δημοσιογράφων που είναι κατηγορούμενοι σε υπόθεση εκβιασμού ανέβασε στα ύψη τη θερμοκρασία στη Βουλή. Απαντώντας στην επίθεση του Αλέξη Τσίπρα
ο
Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για παρακράτος και επισήμανε ότι ο ένας από τους κατηγορούμενους δημοσιογράφος υπήρξε συνεργάτης του πρωθυπουργού. Ο τελευταίος διέκοψε την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητώντας επίμονα να ανακαλέσει. Καθίστε κάτω, του είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Έτσι μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του ο πρωθυπουργός ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού και είπε ότι αν ο κ. Μητσοτάκης δεν ανακαλέσει θα είναι κοινός συκοφάντης.
Κλείσιμο

Ο διάλογος είναι χαρακτηριστικός:


Μητσοτάκης:
Ένας από το κύκλωμα είναι συνεργάτης σου
Τσίπρας: Είσαι κοινός συκοφάντης

Την έντονη αντίδραση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε ο υπαινιγμός του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι ένας από το κύκλωμα των εκβιαστών είναι συνεργάτης του. Για το τρίτο μέλος του κυκλώματος υπάρχει φωτογραφία του με τον κ. Τσίπρα ενώ δεν υπάρχουν διάλογοι, όπως με τους άλλους δύο.

Ο κ. Τσίπρας ζήτησε ενώ ακόμη μιλούσε ο κ. Μητσοτάκης να ανακαλέσει και αμέσως μετά την δευτερολογία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης πήρε τον λόγο για να απαντήσει. «Ο κ. Μητσοτάκης έχει κάθε δικαίωμα να μην απαντά στα στοιχεία για το κύκλωμα των εκβιαστών που κατέθεσα. Δεν έχει όμως δικαίωμα να λέει για τον πρωθυπουργό της χώρας ότι έχει σχέσεις με έναν εκ των τριών εκβιαστών. Αν δεν ανακαλέσει τότε θα είναι ένας κοινός συκοφάντης» είπε ο κ. Τσιπρας. Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ο οποίος έκλεισε το θέμα λέγοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν ανακαλεί». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης