Το Ποτάμι: Η Ελλάδα σε καραντίνα και η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα

Το Ποτάμι: Η Ελλάδα σε καραντίνα και η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα

Η Σεβαστουπόλεως χαρακτηρίζει αποτυχημένη την πολιτική Τσίπρα και παραπλανητικές τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, τονίζοντας ότι η χώρα μας απομονώνεται πλήρως από την ΕΕ στο προσφυγικό 

Το Ποτάμι: Η Ελλάδα σε καραντίνα και η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα
Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ασκεί το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη για το γεγονός ότι Ιταλοί καραμπινιέροι θα αναπτυχθούν από αύριο στην ελληνοαλβανική μεθόριο σε μεικτές περιπολίες με την αλβανική αστυνομία. 

Για πρώτη φορά μετά τον ελληνοϊταλικό πόλεμο του '40, οι αλβανικές και οι ιταλικές Αρχές οργανώνονται από κοινού στα ελληνοαλβανικά σύνορα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις προσφυγικές ροές, με το Ποτάμι να τονίζει ότι «η Ελλάδα έχει τεθεί σε καραντίνα αλλά η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα».

«Η φύλαξη των ελληνοαλβανικών συνόρων με την παρουσία ένοπλων ιταλικών τμημάτων (για πρώτη φορά από τον ελληνοϊταλικό πόλεμο του ’40) δείχνει την πλήρη απομόνωσή μας στην ΕΕ», υπογραμμίζει η Σεβαστουπόλεως και προσθέτει: 

Κλείσιμο
«Όταν χώρες που δέχονται ισχυρές μεταναστευτικές ροές και ήταν μέχρι πρότινος στο πλευρό της Ελλάδας -όπως η Ιταλία- κρατούν αυτή τη στάση, αποδεικνύεται πόσο παραπλανητικές είναι οι δηλώσεις του κ. Τσίπρα και πόσο αποτυχημένη η πολιτική του». «Η χώρα έχει μπει σε διεθνή καραντίνα και η ευθύνη ανήκει ακέραια στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης