ΝΔ για Τσίπρα: Επιμένει να παραπληροφορεί, να φανατίζει και να διχάζει

ΝΔ για Τσίπρα: Επιμένει να παραπληροφορεί, να φανατίζει και να διχάζει

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα για τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την παρουσίαση του οικονομικού σχεδιασμού του κόμματος του

ΝΔ για Τσίπρα: Επιμένει να παραπληροφορεί, να φανατίζει και να διχάζει
Επίθεση στον πρωθυπουργό και στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε την Πέμπτη η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα για τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την παρουσίαση του οικονομικού σχεδιασμού του κόμματος του.

Σύμφωνα με τη ΝΔ, όπως δείχνει η ανακοίνωση του κόμματός του, ο Αλέξης Τσίπρας «επιμένει να παραπληροφορεί, να λασπολογεί, να φανατίζει και να διχάζει».

«Καταλαβαίνουμε το άγχος του πρωθυπουργού, καθώς την ώρα που η Νέα Δημοκρατία ενισχύει τη διαφάνεια και τη λογοδοσία, οι πολίτες μαθαίνουν για τις μυστικές συναντήσεις του και αντιλαμβάνονται την προσπάθειά του να γίνει τροχονόμος της διαπλοκής», τονίζει η Νέα Δημοκρατία.
Κλείσιμο

Όπως, όμως, προειδοποιεί, «εάν νομίζει πως, με τέτοιες πρακτικές, μπορεί να ξεφύγει από τα τεράστια προβλήματα που προκάλεσαν στη χώρα και τους Έλληνες, οι ανεύθυνες πολιτικές και οι εμμονικές ιδεοληψίες του, πλανάται οικτρά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης