Κουντουρά: «Εμμονή των ΜΜΕ» οι εικόνες των προσφύγων στην Πλατεία Βικτωρίας και την Ειδομένη

Κουντουρά: «Εμμονή των ΜΜΕ» οι εικόνες των προσφύγων στην Πλατεία Βικτωρίας και την Ειδομένη

Η υπουργός Τουρισμού φέρεται να «συμβουλεύει» τα ΜΜΕ να μην δείχνουν συνεχώς εικόνες από τις περιοχές που είναι συγκεντρωμένοι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες

Κουντουρά: «Εμμονή των ΜΜΕ» οι εικόνες των προσφύγων στην Πλατεία Βικτωρίας και την Ειδομένη
Να κρύψουν... κάτω από το χαλί την εικόνα που παρουσιάζουν η πλατεία Βικτωρίας και η Ειδομένη, με τη συγκέντρωση χιλιάδων προσφύγων να αναμένουν τη μεταφορά τους εκτός συνόρων, «συμβούλευσε», εμμέσως πλην σαφώς, η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, τα ΜΜΕ
, εκφράζοντας την ανησυχία της για την εξέλιξη της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου που πλησιάζει.

Μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο, η
Έλενα Κουντουρά
Κλείσιμο
, συνδύασε την τουριστική περίοδο με την προσφυγική κρίση και την παρουσία των χιλιάδων αυτών ανθρώπων στις πλατείες της Αθήνας και στους δρόμους των νησιών. Σύμφωνα με την κυρία Κουντουρά, την ευθύνη για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί φέρουν τα ΜΜΕ, τα οποία παρουσιάζουν τις εικόνες, αποτυπώνοντας όσα συμβαίνουν. 

«Υπάρχει εμμονή από ΜΜΕ να δείχνουν εικόνες απο την Ειδομένη και την Πλατεία Βικτωρίας. Θα πρέπει να δίνονται και άλλες εικόνες που δεν είναι ίδιες», φέρεται να είπε η υπουργός Τουρισμού, κατά την ομιλία της στο υπουργικό συμβούλιο.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, η κυρία Κουντουρά ζήτησε να ωραιοποιηθεί η κατάσταση, με παράλληλες εικόνες, ώστε να αλλάξει το κλίμα στο εξωτερικό και να μη συνεχιστεί το φαινόμενο των ακυρώσεων από χιλιάδες Ευρωπαίους, οι οποίοι επιλέγουν άλλους προορισμούς για τις διακοπές τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης