Χυδαιότητες Παππά: «Η Δικαιοσύνη θυμίζει τραβεστί. Έκανε παρθενορραφή και το παίζει Οσία Παρθένα»

Χυδαιότητες Παππά: «Η Δικαιοσύνη θυμίζει τραβεστί. Έκανε παρθενορραφή και το παίζει Οσία Παρθένα»

Ο βουλευτής της Χ.Α εκτόξευσε άνανδρες εκφράσεις και κατά του πρώην υπουργού Χαράλαμπου Αθανασίου θεωρώντας τον υπεύθυνο για τις ποινικές περιπέτειες του κόμματός του

Χυδαιότητες Παππά: «Η Δικαιοσύνη θυμίζει τραβεστί. Έκανε παρθενορραφή και το παίζει Οσία Παρθένα»
Στον αέρα επιχείρησε να τινάξει μια ακόμα συνεδρίαση της Βουλής
το μέλος του νεοναζιστικού μορφώματος
Χρήστος Παππάς επιβεβαιώνοντας τις ανησυχίες που εκφράζονται το τελευταίο διάστημα πως η αποφυλάκιση του δολοφόνου Γιώργου Ρουπακιά λόγω παρέλευσης του 18μηνου επαναφέρει την τακτική μπαχαλοποίησης από την
Χρυσή Αυγή
Κλείσιμο
.

Ο Χρ. Παππάς εμφανίστηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και επιτέθηκε στους εκπροσώπους της Δικαιοσύνης με χυδαίες και άνανδρες εκφράσεις αλλά και κατά του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου θεωρώντας τον υπεύθυνο για τις ποινικές περιπέτειες του κόμματός του.

«Η δικαιοσύνη θυμίζει τραβεστί. Μετά από έναν καλλωπισμό και μια παρθενορραφή πάει και παριστάνει την Οσία Παρθένα» είπε ο χρυσαυγίτης βουλευτής και συνέχισε «Να έρθετε κι εσείς Μπάμπη, ως πρώην υπουργός Δικαιοσύνης. Θα σου φτιάξω φάκελο, με τα προβλήματα που έχεις… και με το πόθεν έσχες και με τα δανεικά έχεις προβλήματα, και με τα χαρτιά που πας και παίζεις έχεις προβλήματα, στα λέω για να μαζευτείς Μπάμπη, που με βρήκες και μου ζήταγες συγγνώμη. Συγγνώμη να πεις στο γιο μου ρε, που έκατσα ενάμιση χρόνο φυλακή, λαμόγιο…»

Ο κ. Αθανασίου του εξήγησε ότι δεν τον έβαλε ο ίδιος φυλακή, αλλά εγγυήθηκε να έχει δίκαιη δίκη. « Εσύ μας έβαλες με τον Βορίδη και τον Δένδια. Εχουμε παντού ανθρώπους και ξέρουμε» συνέχισε ο Χρ. Παππάς. «Δεν σας έκανε κανένας σκευωρία! Αφήστε τα Μπάμπη και τις γλυψούρες» ανταπάντησε ο κ. Αθανασίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης