Ζωή: Ο «αρχιμανδρίτης» Παππάς και ο «πατριάρχης» Τσίπρας να δώσουν εξηγήσεις

Ζωή: Ο «αρχιμανδρίτης» Παππάς και ο «πατριάρχης» Τσίπρας να δώσουν εξηγήσεις

«Η αποκάλυψη κυκλωμάτων μιντιακών επιθέσεων και κατά παραγγελία αγιογραφιών με δημόσιο χρήμα εκθέτει Τσίπρα και Παππά», έγραψε σε ανάρτησή της η κυρία Κωνσταντοπούλου 

Ζωή: Ο «αρχιμανδρίτης» Παππάς και ο «πατριάρχης» Τσίπρας να δώσουν εξηγήσεις
Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα
και τον
Νίκο Παππά εξαπέλυσε με διαδοχικές αναρτήσεις της εχθές στο Twitter η
Ζωή Κωνσταντοπούλου
Κλείσιμο
, καλώντας τους να δώσουν εξηγήσεις αναφορικά με τα νέα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως για κατευθυνόμενα δημοσιεύματα με αντάλλαγμα χρήματα από διαφημίσεις, στο πλαίσιο της υπόθεσης των εκβιαστών δημοσιογράφων που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Η αποκάλυψη κυκλωμάτων μιντιακών επιθέσεων και κατά παραγγελία αγιογραφιών με δημόσιο χρήμα εκθέτει Τσίπρα και Παππά», έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση η Κωνσταντοπούλου.  

«Μετά τις αποκαλύψεις αυτών των συνεννοήσεων οι Τσίπρας, Παππάς, Μπενίσης, Σπίρτζης πρέπει να δώσουν εξηγήσεις», συμπλήρωσε στη συνέχεια η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, εξηγώντας ότι η δημόσια απάντηση των προαναφερόμενων προσώπων είναι επιβεβλημένη «διότι αποκαλύπτεται μια μαφία που λυμαίνεται κ διαμοιράζει εξουσία, δημόσιο χρήμα, ενημέρωση, με συμμετοχή συγκεκριμένων».

Το πιο αιχμηρό της σχόλιο, ωστόσο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου το φύλαξε για την τελευταία ανάρτησή της, όπου ανέφερε τα εξής: «Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ αντί να χειροκροτούν «αρχιμανδρίτη» Παππάς και «πατριάρχη» Τσίπρα έπρεπε να ζητούν απαντήσεις #ekviasmoi».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης