Άδωνις: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ελέγξει ολοκληρωτικά το Διαδίκτυο

Άδωνις: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ελέγξει ολοκληρωτικά το Διαδίκτυο

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υποστηρίζει ότι η υποβάθμιση του Μανώλη Σφακιανάκη έγινε γιατί «θέλουν να ελέγξουν το Διαδίκτυο καθ’ ολοκληρίαν και ένας από τους τρόπους για να το ελέγξουν, (είναι να) ελέγχουν απολύτως τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος»

Άδωνις: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ελέγξει ολοκληρωτικά το Διαδίκτυο
Τη θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ
θέλει να ελέγξει ολοκληρωτικά το Διαδίκτυο εξέφρασε ο  αντιπρόεδρος της
ΝΔ,
Άδωνις Γεωργιάδης
Κλείσιμο
, σχολιάζοντας την υποβάθμιση του Μανώλη Σφακιανάκη
από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. 

«Ήθελαν να τον φάνε τον άνθρωπο και βρήκαν τη λύση του ψυγείου, αυτό κάνανε για να το πάνε γλυκά. Αν ρωτάτε τη γνώμη μου για τι θεωρία πιστεύω, γιατί πιθανόν θέλουν να ελέγξουν το Διαδίκτυο καθ’ ολοκληρίαν, σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις της κυρίας Όλγας Γεροβασίλη
και ένας από τους τρόπους για να το ελέγξουν, (είναι να) ελέγχουν απολύτως τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σε ολοκληρωτικού τύπου καθεστώτα, σε έναν κάποιο βαθμό, ελέγχεται. Αν πάτε π.χ. στην Κίνα, δεν μπορείς να μπεις στο facebook. Για να ανοίξεις λογαριασμό στο facebook, σε πάει σε ένα κινέζικο facebook, που σου λέει ότι αυτό είναι της κυβερνήσεως και το ελέγχουμε. Όχι, (ο ΣΥΡΙΖΑ) δεν πάει να μας κάνει Κίνα, αλλά θα το ήθελε πάρα πολύ να μας κάνει» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα fm. 

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μίλησε και για την επίθεση του Λάκη Λαζόπουλου στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Σόιμπλε, λέγοντας ότι   «ο κ. Λαζόπουλος δεν κάνει σάτιρα και θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτικός».
 
«Η χυδαία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη έγινε τυχαία; Δεν θέλω να μπω στην κουβέντα περί αναπήρων και όλο αυτό που άνοιξε, γιατί αυτό φαντάζομαι ότι έγινε επαρκώς στην ελληνική κοινωνία. Αλλά η χυδαιότητα στην πολιτική έκφραση είναι ωραίο πράγμα για τον ΣΥΡΙΖΑ; Δεν με ενδιαφέρει ο κ. Λαζόπουλος καθόλου, ο ΣΥΡΙΖΑ με ενδιαφέρει. Σωπάτε, κάνει σάτιρα ο κ. Λαζόπουλος; Δεν βρήκε κανένα ενδιαφέρον στον Τσίπρα πάνω στο τρακτέρ και στον αγρότη μετά να λέει «στο τρακτέρ μου ήταν ο Τσίπρας και μας κορόιδευε» και βρήκε στη δήλωση του Αδώνιδος Γεωργιάδη προ πέντε ετών; Όχι, μην μου το λέτε αυτό! Ακούστε, επειδή είχε γράψει αυτό το υπέροχο άρθρο, δεν είχα απαντήσει, γιατί είχαμε τις εκλογές μας και δεν ήθελα να δώσω άλλη έκταση, ξέρετε, είχε γράψει ένα άρθρο ο κ. Λαζόπουλος, είχε περιγράψει τον εαυτό του ως το αθώο, σιωπηλό σπουργιτάκι, δεν ξέρω αν το έχετε διαβάσει. Ήταν το αθώο, σιωπηλό σπουργιτάκι που καθόταν ήσυχο στο κλαδί του κι ήρθε ο μαύρος κόραξ -ο μαύρος κόραξ ήμουν εγώ- και τον έκραξε και τον έβγαλε από την αθωότητα του. Λοιπόν, αυτό το αθώο, ανυπεράσπιστο, μικρό σπουργιτάκι με το όνομα Λάκης καλά θα κάνει να είναι πιο προσεκτικός, διότι όταν έχεις βγάλει τα λεφτά σου στο εξωτερικό, κατά δική του παραδοχή μετά από δική μου ερώτηση, και άρα εσύ, αν η Ελλάδα καταστραφεί, απλώς θα γίνεις πλουσιότερος κ. Λάκη, πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης